Winbet с бонуси за Euro 2020

Видяно 193 пъти

Не една, не две, а цели три оферти очакват феновете на ЕВРО 2020. Впуснете се в приключението, което Уинбет ви отправя и изберете най-подходящата промоция, според вашия вкус и предпочитания. В следващите редове, екипът на Betenemy ще ви представи всяка една от специалните бонус оферти. Останете с нас!

Посетете Уинбет Спорт

ЕВРО 2020 идва с атрактивни бонуси от Winbet

Букмейкърската компания е известна с непрекъснатото обновяване на своето портфолио от предложения. Поредното доказателство за това са следващите няколко бонуси от Winbet, които можете да спечелите. Имайте предвид, че всяка от офертите има специфични условия, така че ви съветваме да се запознаете добре с тях.

БОНУС 20/20

Ако сте почитатели на залозите на живо, то сега имате шанс да упражните своите умения, като поставите единичен залог в едноименната секция, който да бъде на стойност минимум от 20 лева. Залогът трябва да бъде поставен на някоя от срещите, които ще се проведат на ЕВРО 2020. По време на цялото първенство, ще имате шанса да спечелите 20 лева безплатен залог, който да изиграете на живо за някоя от предстоящите срещи от най-горещото събитие на Стария континент.

За да се включите в тази оферта, имайте предвид няколко много важни детайла. Ще ви бъде необходима регистрация в winbet.bg, както и верификация на акаунта ви. Ако вече имате отворена сметка в букмейкърския сайт за спортни и казино залози, тази стъпка може да бъде прескочена като просто се впишете в системата със своите лични логини за вход.

Промоцията е валидна от 11/06/2021 г. в 22:00 часа до 07/07/2021 г. в 22:00 ч., когато ще бъде поставен краят ѝ.

Ако искате да получите своя безплатен залог, вземете предвид следните условия, които сме посочили по-долу:

 • Всички срещи от Евро 2020 без финалната, ще участват в тази промоция от Уинбет.
 • За да се зачете направеният от вас залог като квалифициращ е необходимо да бъде с коефициент от 1.30, но не и по-малко от това.
 • Не поставяйте системи и множествени залози, тъй като те няма да се зачетат за текущия регламент.
 • Имате правото да поставяте единствено единични залози, за които минималната сума е поне 20 лева.
 • Не използвайте суми, които сте получили от бонус средства, защото и те също няма да бъдат зачетени към регламента и условията на текущата промоция.
 • Нямате правото да излозвате опции за затваряне на залог, изцяло или наполовина отменени.
 • Имайте предвид, че първият квалифициращ залог, който сте направили в платформата на winbet.bg ще бъде този, който ще се включи.
 • Бъдете внимателни и поставяйте залози в редовното време на срещата, за да имате шанс да вземете своя безплатен залог от Уинбет.
 • Ако онлайн залогът, който сте направили, отговаря на всяко от изискванията на организатора, вие ще получите 20 лева безплатен залог.

Какво се случва след като получа своя безплатен залог от Winbet?

Ще разполагате с него в определен от букмейкърската компания срок. Вашият безплатен залог се активира в профила ви до един час, след като конкретната среща, за която сте заложили, е приключила. В случай, че не получавате наградата си, а сте изпълнили всяко от условията, които Уинбет има, не се притеснявайте да се свържете с екипа по поддръжка за съдействие.


ЕВРО 2020 ДНЕВНИ СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Срокът, с който трябва да се съобразите за този бонус е 08/06/2021 до 11/07/2021 година. Условието за поставяне единствено и само на единичен залог важи с пълна сила и тук. Друго правило, което е същото като при горната промоция е забраната да се използва функцията за затваряне на залог.

Важно нещо, което не бива да пропускате е, че когато решите да поставите залог на някой пазар, нямате право да правите друг залог за същия маркет. Също така имайте предвид, че най-високо допустимият залог за всеки от пазарите от Евро 2020 Дневни Специални ще бъде в размер на сто лева.

А ето и някои важни неща, които трябва да предвидите:

 • Пазарите в winbet.bg важат за редовното време на всеки мач, както за продълженията, които евентуално биха могли да възникнат по време на елиминация.
 • Не се зачитат дузпи след продълженията.
 • Ако има равен резултат при пазари с три или по-голям брой възможни избори за селекции, ще се приложи правило „Дей Хийт“. То гласи, че печалбата ще бъде разделена на броя селекции, определени за печеливши.
 • При ситуация, в която има пазари с две селекции за избор, съответно е допустимо да има и равенство. При така стеклите се обстоятелства, залозите за тези пазари ще се отменят.

ЕВРО 2020 ТУРНИР

Имате точно един месец за да участвате. От 11/06/2021 г. в 22:00 ч. до 11/07/2021 г. в 22:00 ч. ще се проведе специален турнир. Най-добрите, които успеят да познаят това, което букмейкърът изисква в конкретната оферта, ще могат да участват за спечелването на специални кеш награди, като общият награден фонд на турнира достига сумата от 100 000 лева.

Имайте предвид, че за този турнир на Уинбет ще се отнасят LIVE залози, които играчите ще трябва да поставят на мачове от Евро 2020 в специалната секция със залози на живо. Освен това, по-долу сме разгледали и още няколко важни правила, придружаващи текущата промоция:

 • Имате право да поставяте единствено и само единични залози, които трябва да са направени в секция „На живо“ в winbet.bg.
 • Не съществува условие, което да посочва минимален коефициент, минимална сума за залог или ограничение в броя на поставените от играча залози в сайта.
 • Не трябва да използвате бонус средства за разиграването на тази промоция.
 • Също така нямате право да ползвате опцията за затваряне на залог.

Изберете своя бонус от Winbet

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Winbet с бонуси за Euro 2020

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!