Winbet организира специален турнир Pragmatic Play

Видяно 79 пъти

Имате една седмица, в която да изиграете любимите си рулетки, разработки на Pragmatic Play в сайта на Уинбет. В случай, че успеете да натрупате необходимия брой точки, можете да станете един от 30-те победители. Повече за самата игра и регламента, предстои да поговорим в следващите няколко минути.

Вход в турнира на Уинбет

Ексклузивен Турнир Pragmatic Play Winbet

Няколко много важни неща включва всеки един турнир, в който бихте желали да се включите. Едно от тях е условието да имате активна сметка в Уинбет, която да е захранена със суми, различни от бонус средства. Ако отговаряте на това условие, следващото важно е да спазвате промоционалния период за участие.

СРОК НА ОФЕРТАТА:

 • Старт: 23.08.2021 г. (понеделник) 10:00 ч.
 • Финал: 29.08.2021 г. (неделя) 10:00 ч.

Ако сте наясно и с това, следващото нещо, което е добре да съобразите са изискванията. Неспазването им ще възпрепятства усвояването на наградата.

Условия и правила на промоцията

По време на промоционалния период трябва да направите квалифициращи залози, като за целта е необходимо да играете игрите на Pragmatic Play. Както повечето оферти на Уинбет и тази не прави изключение за това, че е необходим минимален квалифициращ залог. В случая стойността му е символична – 1 лев или евровия му еквивалент, в случай, че сметката ви не е във валута лева.

В срок от едно денонощие след края на турнира ще имате добавена награда в баланса ви, в случай, че сте сред печелившите.

Имайте предвид, че само определените и изброени по-долу игри, ще бъдат включени:

 • PP Speed Roulette
 • Roulette Azure
 • PP Live Roulette
 • Roulette Macao

Имайте предвид също така, че трябва да сте направили поне 2 поредни квалифициращи печалби. За такава се смята тази печалба, при която залогът е направен на някоя от посочените маси, а пък стойността на самата печалба е над два пъти повече от стойността на залога, който е направен.


Какви са наградите, които мога да получа?

Да започнем с това, че наградният фонд на турнира е общо 5000 лева. Като наградите са разпределени между първите 30, успели да натрупат най-висок брой точки и са както следва:

 • I място: 2000 лева
 • II място: 1000 лева
 • III място: 500 лева
 • IV място: 300 лева
 • V място: 200 лева

Награда от 100 лева очаква всички класирали се между 6 и 9 позиция, бонус от 50 лева тези, които са класирани между 10 и 15 позиция и 20 лева за класираните от 16 до 30 позиция.

Посетете Winbet

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Winbet организира специален турнир Pragmatic Play

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!