Бонус от „Джакпот Рулетка“ на Winbet

Видяно 126 пъти

Winbet е компанията, която не спира да ни изненадва с нови предложения, бонуси и промоции. Поредното добро хрумване на букмейкъра е така наречения Джакпот Рулетка, който може да ви донесе страхотната награда от 10 000 лева. Разбира се, за да стигнете до спечелването на тази впечатляваща сума, трябва да изпълните правилата и условията към офертата, с които ще ви запознаем в следващите редове на тази вярваме полезна статия.

Посетете WINBET


За кой е предназначена тази промоция?

Всеки регистриран клиент в онлайн платформата на Уинбет може да пробва късмета си, за да спечели Джакпот Рулетка. Естествено, необходимо потребителите да депозират пари в сметката си, за да направят залози, чрез които да стигнат до апетитната награда. За активирането на офертата не се изисква въвеждане на промо код при регистрацията, така че не се притеснявайте за подробностите, а прочетете внимателно редовете по-долу в публикацията.


Как да се включва в играта за Джакпот Рулетка на Уинбет?

джакпот рулетка в Winbet

Сумата от 10 000 лева е единствената налична печалба обвързана с офертата. За да се поздравите с успех е нужно да заложите минимум 2 лева на еднакво число в играта „Рулетка три поредни пъти“. В случай, че избраното от вас число е печелившо, то вие ще спечелите джакпота. Това условие може да ви изглежда трудно, но имайте предвид, че не е невъзможно.

За тази промоция важат две заглавия за рулетката, а именно European Roulette и Roulette Casino Maria Luiza. Други игри на рулетка присъстващи в сайта на Winbet не се класират към този бонус. Другото задължение е да участвате с най-малко 2 лева, и да познаете едно и също число три пъти. Когато залозите ви спечелят, със сигурност ще приберете джакпота в сметката си.

Ясно е, че шансовете да се падне три пъти едно и също число са минимални, но пък ако имате късмет, ще си тръгнете с една наистина добра сума, която ще удовлетвори желанията ви.


Какво трябва да направя, за да получа джакпота?

За тези, които са познали едно и също число на горе споменатите игри на рулетка, трябва да се свържат с персонала на сайта winbet.bg чрез електронна поща, телефон или чат на живо, за да посочат часът и датата на успеха си. Компетентният персонал ще провери вашата заявка в най-ранен срок и ако проверката излезе точна, то вие ще получите 10 000 лева в игралната сметка.

Добре е да знаете, че Winbet бонусът Джакпот Рулетка не изисква превъртане, което е добра новина за клиентите на букмейкъра. Играчите могат да изтеглят парите си или да ги използват за залагане в сайта. Тук сме длъжни да отбележим, че ако има повече от един играч, който е спечелил сумата по едно и също време, джакпотът ще се раздели на двамата или повече участници в играта на рулетка.

Уинбет може да отнеме джакпота от даден потребител, когато се усъмни в начините на спечелването му. Ето защо е строго препоръчително да спазвате правилата и условията, за които споменахме по-горе, и да играете само и единствено с позволени методи. Промоцията е много атрактивна и ви дава шанс да грабнете стабилна сума при малко повече късмет.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Бонус от „Джакпот Рулетка“ на Winbet

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!