Уинбет с кеш бек бонус за Ролан Гарос

Видяно 190 пъти

Нова промоция е на път да стартира. Всички почитатели на спортните залози имат възможност да се включат и участват в това предложение на Уинбет, което ще стартира идния понеделник (31.05.2021 г.) и ще продължи до 13.06.2021 г. Естествено, както всяка промо оферта, така и тази има изисквания, които ще трябва да бъдат изпълнени. Повече за тях, предстои да поговорим в следващите няколко минути, така че ако темата ви е интересна, останете с нас.

Посетете Winbet

10% Кеш бек бонус от Уинбет за Ролан Гарос

За да се брои направеният от вас залог за квалифициращ, имайте предвид това, че той трябва да бъде поставен на срещи от тенис турнира Ролан Гарос, който ще стартира на 31.05.2021 г. и ще продължи до 13.06.2021 г. Съответно направеният залог може да бъде единичен, комбиниран или множествен, но не трябва да бъде правен с бонус средства. Имате право да използвате функцията за затваряне на залог, в случай, че счетете за необходимо. Относно изисквания за минимална сума за залог или коефициенти – такива няма, а също така няма и ограничения за броя на залозите, които ще решите да направите.

В общите си условия към тази оферта на Winbet е отбелязано, че ако операторът установи някакви опити от ваша страна да измамите, залозите ви за тази промоция няма да се зачитат. Освен всичко останало, Уинбет има право като организатор да ограничи вашия достъп до офертата, като за това ви ще бъде съобщено.

Правила и условия на офертата

  • Можете да използвате своя бонус за комбинирани, единични или множествени залози.
  • След като се добави по сметката ви, бонусът трябва да се разиграе три пъти на залози, чийто коефициент е не по-малък от 1.30.
  • Разполагате с една седмица за да активирате и разиграете бонус наградата.
  • Ще можете да я използвате на всички събития, които ще откриете в раздел „На живо“ в сайта на Уинбет.
  • Не можете да правите залози за събития, които не са стартирали.
  • Нямате право да залагате на слекеция или селекции с eSports.

Какво трябва да знаем за периода на промоцията?

Както вече разбрахте, имате определен период за участие. Това, което обаче все още не знаете е, че офертата ще се раздели на два периода, а именно от 31.05.2021 до 06.06.2021 (I период) и от 07.06.2021 до 13.06.2021 (II период). Вашият кешбек бонус 10% ще се зареди в профила ви до едно денонощие след като приключи съответния период. В случай, че имате някакви проблеми и виждате, че кешбек бонусът ви не се добавя в уреченият период, не се притеснявайте да се свържете с екипа по поддръжка на winbet.bg, който допълнително ще направи това за вас.

Линк към Уинбет

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Уинбет с кеш бек бонус за Ролан Гарос

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!