Winbet Бонус За Всеки Рунд

Видяно 99 пъти
СРОК НА ОФЕРТАТА
  • Старт: 06.10.2021 година (сряда)
  • Край: 10.10.2021 година (неделя)

Тази неделя ще се състои легендарната среща между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър. Ако искате не просто да наблюдавате сблъсъка между титаните, но и да участвате пряко с онлайн залози в Уинбет, имайте предвид, че имате шанс да спечелите и бонус. Той ще ви бъде предоставен под формата на безплатен залог, а малко повече за това, предстои да разкрием в следващите редове.

5 лева безплатен залог от Winbet бонус за всеки рунд

Всички единични онлайн залози в букмейкърския сайт, които са направени за конкретната среща Тайсън Фюри – Дионтей Уайлдър, трябва да бъдат направени с минимален коефициент от 1.30 и да бъдат със сума за квалифициращ залог от поне 30 лева.

Имайте предвид това, че ако залогът ви се зачете като квалифициращ, ще получите 5 лв. free bet за всеки стартирал рунд в срещата. Също така е добре да бъдете информирани за това, че всички безплатни залози ще се добавят към акуантите на своите притежатели в срок от едно денонощие след като срещата е приключила.

Имайте предвид, че…

  • Не можете да използвате функции като затваряне на залог, залози, които са отменени изцяло или наполовина, тъй като те няма да се зачитат към настоящата промо оферта.
  • Единствено първият от квалифициращите ви залози ще бъде зачетен за участие към текущата промоция.
  • Системи или множествени залози няма да се зачетат към изпълнението на правилата и условията, придружаващи този бонус.

Получете безплатен залог от Winbet

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Winbet Бонус За Всеки Рунд

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!