Уинбет Бонус Стоичков – Шампионска Лига

Видяно 50 пъти

За всеки направен залог от поне 20 лв. на събития на живо от Шампионска лига, Уинбет ще предостави бонус безплатен залог на своите клиенти избран от Христо Стоичков.

Към Winbet Бонус Стоичков

Срок на турнира:
  • Начало: 14.02.2023 г.
  • Край: 23.02.2023 г.

Участие в Winbet Бонус Стоичков

За да получите награда от Христо Стоичко е необходимо да поставите квалифициращ единичен залог „На Живо“ на среща от шампионска лига. Направения залог трябва да бъде на стойност от поне 20 лв. и бъде с минимален коефициент от 1.30.

Бонус Стоичков ще бъде наличен само за губещи залози. Стойността на получения безплатния залог ще може да разберете като се насочите към страницата „Бонус Стоичков“ след уреждане на залог. Срещи които биват отменени или наполовина отменени, както и в случай на използване на кеш-аут опцията, вашия залог няма да бъде считан спрямо промоцията.


Как да използваме своя безплатен залог от Стоичков

В случай че получите бонус безплатен залог от Камата, ще трябва да посетите страницата „Моите оферти“ и да активирате своята печалба. Полученият безплатен залог е валиден за спортни залози с минимален коефициент от 1.01 в секциите „Спорт“ и „На Живо“ на Winbet. Срокът за активиране на бонуса е 1 ден, след което ще трябва да го използвате в рамките на 1 ден. Безплатният залог може да бъде активиран само ако нямате друга активна промоция за Уинбет секция „Спорт“.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Уинбет Бонус Стоичков – Шампионска Лига

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!