Промоция Рожден Ден в Уинбет

Видяно 288 пъти

Със старта на новия месец идва и нова промоция, която ще е активна до края на тази календарна година. Този бонус от Уинбет ще донесе 10 безплатни игри за рождениците на сайта. Естествено, има някои правила и условия, които ще трябва да спазите. Въпреки това смятаме, че това е един страхотен шанс и затова в следващите няколко минути ще разгледаме бонуса в детайли.

Посетете Winbet

Уинбет Бонус Рожден Ден

Началото на тази промоция бе поставено на 01.11.2020 г. (неделя) и ще продължи до 31.12.2020 г. (четвъртък). С този бонус можете да вземете 10 безплатни игри в сайта на winbet.bg и да си осигурите една мини награда, която не е за изпускане. От настоящата оферта имат правото да се възползват всички настоящи или бъдещи клиенти, на които предстои регистрация в Winbet и имащи реални средства в сметката си. Имайте предвид, че за да се възползвате и получите десетте безплатни игри в деня на рождения ви ден, вие трябва да сте потвърдили своите лични данни. Не е позволено въвеждането на невярна информация, така че имайте предвид, че ако от букмейкърския сайт установят опит за измама с цел неправомерно получаване на безплатни игри, вашите залози няма да бъдат зачетени към игровата активност. Също така Уинбет запазва правото си да ограничи достъпа до настоящата промоция във всеки един момент за играчи, за които счете, че нарушават правилата и условията за използване. Ще бъдете уведомени, но съветът ни е да не достигате до такива ситуации. Ето защо е важно да сте добре запознати с изискванията.

Правила и условия

  1. Максималното възнаграждение от тази оферта е 10 безплатни игри.
  2. Те ще бъдат получени в профила на съответния играч до 24 часа след датата на рожденния ден.
  3. Поощрението от този бонус ще бъде получено под формата на безплатни завъртания.
  4. Те ще могат да се оползотворят в избрана игра Pragmatic Play.
  5. Имайте предвид, че минималната сума на всички безплатни игри бива определена от конкретна игра, на която се използва.
  6. Освен това натрупаната печалба от безплатните игри на Уинбет влиза под формата на свободен баланс в сметака ви.
  7. Нямате ограничения за използването на печалбата.

С какво време разполагам?

Промоцията е активна до края на календарната година. Имайте предвид това, че срокът, който е определен от Уинбет за активиране и разиграване на безплатните игри е една седмица.

Линк към Уинбет

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Промоция Рожден Ден в Уинбет

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!