Бонус Подкрепи Кубрат от Уинбет

Бонус от Уинбет за мача Пулев – Джошуа

ВНИМАНИЕ: ТОЗИ БОНУС ВЕЧЕ НЕ Е АКТИВЕН!

Вземете 200 лв бонус в WINBET

Не е тайна партньорството между Кубрат Пулев и букмейкърската компания за онлайн залагания Winbet. Преди мача на българина с Джошуа от бранда предлагат специална оферта на своите клиенти. Тя се нарича “Подкрепи Кубрат” и е активна за всеки един клиент на сайта. Същността на промоцията е, че ви позволява да направите залог за победа на Кубрат Пулев, чиято максимална стойност може да бъде 20 лв. Ако Кобрата спечели сблъсъка, Winbet ще ви изплати печалба, а ако нашето момче загуби двубоя, ще получите парите си обратно.

Много важно условие е самият залог да бъде направен през секция “Подкрепи Кубрат”, която е разположена в спортния раздел на сайта. Само залози, направени през специалния раздел, ще се зачитат към условията за връщане на залога при поражение. Друго важно правило е, че можете да участвате само със залог на сингъл в тази оферта. Не е позволена комбинация между промо залога и други маркети в сайта. Към условията на тази промоция се зачита само първият губещ залог за всеки един клиент до 20 лева.

Изплащането на печалба или възстановяване на сума ще става до 48 часа след мача на Кубрат Пулев. От букмейкъра съобщават също, че си запазват правото да отменят офертата, ако мачът не се състои. Направеният залог няма да се зачита към сумите за превъртане на определени бонуси. Всеки има право да участва само веднъж в тази промоция, като спазва нейните правила. Мачът е на 28 Октомври.

Още промоции от компанията ще намерите в професионалното ни ревю за бонусите на Уинбет.

Бонус от Уинбет за мача Пулев – Джошуа
4.6 (91.67%) 12 глас[а]

Напишете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *