Бонус „Презареждане“ за спорт от Уинбет

Видяно 94 пъти

Winbet предлага бонуси, както за нови, така и за вече регистрирани потребители. Една от най-интересните оферти е Бонус Презареждане за спорт до 100 лева, който се дава, когато презаредите вашата сметка. За да усвоите този бонус, трябва да се запознаете с условията и правилата, които важат към него. Ако не спазите дори само едно от условията, то няма как да получите средствата. В случай, че всичко е наред, парите ще се преведат по сметката ви.

Посетете WINBET


Какво е важно да знаете за Бонус Презареждане за Спорт?

Офертата се предлага за регистрирани потребители в сайта на букмейкъра. Последните ще получат Уинбет бонус при нов депозит в сметката си. Играчите получават 25% допълнително като максималната сума, която могат да вземат е 100 лева. Регистрираните клиенти в букмейкърския сайт могат да се възползват от офертата всяка седмица, което е много добър начин да увеличат средствата си, за да могат да правят нови и печеливши спортни залози. Тези, които депозират всяка седмица получават възможността да грабнат Бонус Презареждане.


Как да активирам Бонус Презареждане за Спорт?

активиране на бонус презареждане
Изглед от страницата за въвеждане на промо код за активиране на бонус „Презареждане“ в Winbet

Активацията на бонуса се извършва чрез въвеждане на промоционален код при направата на депозит (виж снимката). Кодът, който трябва да въведете е SR100 като след изписването му в предназначената за това графа ще получите 25% от депозираната сума. Максималният размер на сумата, която можете да приберете е 100 лева, така че ако депозирате 400 лева например ще получите пълния размер. Това е всичко необходимо за активацията на тази промоция.


Какви правила важат за Бонус Презареждане (Спорт) от Winbet?

Букмейкърът е поставил правила и условия към този бонус, които сте задължени да спазите, ако искате да се възползвате от него. Те не са толкова сложни, че да не може да ги изпълните, така че запознайте се с тях в следващите ни редове и влезте в играта спокойно:

 • Впишете промо кода SR100 при направата на депозит в сметката ви;
 • Можете да получите до 100 лева бонус или 25% от депозираната ви сума;
 • За да грабнете печалбите от бонуса е нужно да го превъртите;
 • За разиграването на тази оферта е необходимо да направите залози на стойност 6 пъти сбора от сумата на депозита и бонуса за игри в раздел Спорт;
 • Залаганията трябва да се направят на минимален коефициент 2.0;
 • Ако залогът ви бъде отменен, то той няма да се зачита към превъртане на бонуса;
 • В случай, че използвате Кеш аут няма да може да вземете допълнителните средства;
 • Срокът за изпълнение на условията за разиграване на офертата е 7 дни;
 • За тези, които не успеят да превъртят бонуса, то последният ще бъде анулиран;

В обобщение

Както личи от всичко, което написахме правилата не са чак толкова лесни за спазване. Въпреки всичко, когато ги покриете ще можете да се възползвате максимално от тази оферта. Разбира се, тези 25% могат да ви се сторят малко, но ако успеете да ги грабнете ще се радвате на повече средства, с които може да продължите залаганията си на спортни събития в сайта на Уинбет.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Бонус „Презареждане“ за спорт от Уинбет

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!