winbet бонус за английската Премиър Лийг

Winbet дава допълнителна печалба за залози на Висшата лига

От началото на сезон 2018/2019 в английската Премиър Лийг, родната букмейкърска компания Winbet дава на своите клиенти допълнителни печалби. Букмейкърът предоставя до 30% повече за всички печеливши акумулатори с мачове от съботната програма на Висшата лига. За самия бонус обаче важат още условия и правила, които коментираме по-надолу.

Към Winbet


Същност на промоцията

Бонусът е валиден само за мачовете от английската Висша лига и то само за срещите, които се играят в Събота. Ако клиент на оператора направи акумулаторен залог с поне 3 мача от въпросното първенство и спечели, той ще получи допълнителна печалба. Последната зависи от броя селекции, с които е познат талона.

Допълнителният бонус може да варира от 5% до 30%. Също така, добре е да знаете, че промоцията може да не е активна за всеки кръг от Висшата лига. Тя беше такава за първите кръгове през кампанията, като се надяваме компанията да я запази за всички кръгове до края на сезона.


Каква е печалбата?

Размерът на бонуса зависи от броя селекции, които познаете във вашия фиш. Ето как се разпределя той:

 • 3-кратен залог – 5% бонус
 • 4-кратен залог – 10% бонус
 • 5-кратен залог – 15% бонус
 • 6-кратен залог – 20% бонус
 • 7-кратен залог – 25% бонус
 • 8-кратен залог – 30% бонус

Самият бонус се начислява върху нетната печалба от вашия залог, като всяка една селекция трябва да бъде успешна, за да спечелите и допълнителния бонус. Максималната сума, която може да получите чрез тази промоция, достига 1000 лв. Също така, ако някоя от селекциите ви бъде отложена или отменена, то пак може да получите бонус, но той ще се начисли спрямо останалите активни селекции във вашия акумулатор. Тази промоция е едно страхотно допълнение към всеки един Winbet бонус код, който е активен за нови и регистрирани играчи на компанията.


Допълнителни условия към бонуса

Важно е да знаете и какви са правилата към тази оферта, които също трябва да спазвате. Нека ги отличим в списъка по-долу:

 • Бонусът е активен както за нови, така и за вече регистрирани потребители на Уинбет.
 • Промоцията е валидна само за мачове от английската Висша лига, които се играят в Събота и са на една и съща дата.
 • Офертата важи както за мачове на живо, така и за срещи, които не са стартирали.
 • Няма ограничение в броя квалифициращи залози, които клиент може да направи. При успех, ще получи бонус за всеки един от тях.
 • Залози, които са затворени с помощта на опцията Кеш аут, няма да бъдат зачетени към рамките на офертата.
 • Бонус средствата се прехвърлят по сметката на играч до 24 часа след уреждането на последната селекция.
 • Winbet си запазва правата да промени или прекрати офертата по всяко едно време.

Нашето мнение

С тази промоция Winbet доказва, че умее да изненадва своите потребители, особено тези, които обичат да залагат на спортни срещи. Няма спор, че феновете на английската Висша лига ще бъдат най-доволни от този бонус, след като ще могат да печелят допълнително със залози на любимите си отбори. Не пропускайте да спазвате правилата на промоцията, за да може да вземете допълнителния бонус. Той наистина си заслужава и е едно доста добро допълнение към активните бонус оферти на компанията.

Winbet дава допълнителна печалба за залози на Висшата лига
5 (100%) 1 глас[а]

Напишете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *