WINBET бонус Евроквалификации

Видяно 24 пъти

Началото на квалификациите за европейското първенство по футбол в Германия тепърва предстоят, като за участие в евро турнира се борят и българските национали. Вземете Winbet бонус до 200 лв. под формата на безплатен залог за футболните срещи на българския отбор за класиране на Евро 2024.

Към Winbet


Как да направим квалифициращ залог?

Вашият залог ще бъде считан за квалифициращ, ако е на минимална стойност от поне 10 лв. на пазар 1 или 2 и е направен на една от следните срещи:

  • България – Черна Гора (24.03.2023 г., от 19:00 часа)
  • Унгария – България (27.03.2023г., от 21:45 часа)

Имайте предвид, че само първият направен залог ще бъде валиден към промоцията. Също така в случай, че направите залог на пазар „Краен резултат 0% марж“ или използвате функцията кеш-аут то вашия залог няма да бъде приет спрямо офертата.


Награди за печеливши потребители

При направен залог, отговарящ на условията поставени за бонус офертата от Уинбет, ще получите награда до 200 лв. (до 100 лв. от двете футболни срещи) под формата на безплатен залог в зависимост от сумата на вашия залог:

Поставен залог
Награда
10 лв. до 19.99 лв.
5 лв. безплатен залог
20 лв. до 39.99 лв.
10 лв. безплатен залог
40 лв. до 59.99 лв.
15 лв. безплатен залог
60 лв. до 79.99 лв.
20 лв. безплатен залог
80 лв. до 100 лв.+
25 лв. безплатен залог

Потребителите на букмейкъра ще могат да получат free bet награда единствено при изпълнение на следните условия:

  • При условие, че избрания за победител от вас тим успее да опази „чиста мрежа“ то вие ще получите до 25 лв. безплатен залог.
  • В случай, че играч от отбора избран от ваш за печеливш отбележи 2 или повече гола вие отново ще получите до 25 лв. безплатен залог.
  • При по-малък брой получени картони от избрания от вас победител спрямо техният опонент по време на срещата, Winbet отново ще ви възнагради с до 25 лв. под формата на безплатен залог.
  • Ако избрания от вас отбор за победител отбележи 2 или повече гола, тогава ще получите до 25 лв. free bet.
Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “WINBET бонус Евроквалификации

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!