Нов спортен бонус за нови клиенти в Winbet

Видяно 117 пъти

Знаете ли, че един от най-популярните букмейкъри в България промени своята стартова промоция? Запознайте се с новия 200% бонус до 100 лв. в Winbet и вижте как можете да го усвоите. Повече за него ще разкрием малко по-надолу в този материал.

Вход в Уинбет


Начален спортен бонус за нови клиенти

Стартът на офертата беше поставен на 20.11.2019 г. и промоцията ще продължи до 31.01.2020 г. В този период всички новорегистрирали се клиенти на оператора ще имат шанса да се възползват от новия бонус на Winbet. Офертата има някои специфични правила и условия, които трябва да бъдат спазени, за да можете да усвоите цялата сума и печалбите, които сте натрупали с нея. Имайте предвид, че букмейкърът често обновява промоциите си, а повече за останалите бонуси от Winbet можете да разберете от подробното бонус код ревю, изготвено за тях. В следващите редове ще научим какви са изискванията за текущата промоция.


Правила и Условия

Всеки нов клиент на Уинбет има шанса да грабне 200% бонус до 100 лева, ако:

  1. Въведе специалния бонус код WB2020 в обозначеното за него поле по време на своята регистрация в сайта.
  2. Завърши успешно своя първи депозит.
  3. Разиграе бонус сумата в секция „Спорт“ и направи печеливши или губещи залози.
  4. За минимален коефициент използва не по-малко от 1.30.
  5. Направените от играча квалифициращи залози са със стойност не по-малка от 6 пъти общата сума на направения от него депози и бонуса.
  6. Максималната стойност за печалба от тази оферта възлиза на 100 лева.
  7. Имате срок от един месец, в който да изпълните всички изисквания.

Защо да участвам за този бонус?

Офертата, която букмейкърът ви отправя е наистина добра и би ви помогнала, тъй като се отнася само за нови клиенти. Като такива, сумата от 100 лева за вашите спортни залози ще ви помогне да ги разиграете, да се запознаете добре със спортните пазари и коефициентите на оператора. Ще имате възможност разучавайки неговите спортни функции да усвоите бонус сума, а също така и да натрупате печалби с нея.

Ако изпитвате каквито и да било затруднения, не се колебайте да се свържете с екипа по поддръжка. Съпортът ще се отзове на вашето запитване и ще отговори на всички въпроси, които имате.

Посетете Winbet

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Нов спортен бонус за нови клиенти в Winbet

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!