Възстановяване на забравен login в Betfair

Видяно 101 пъти

Ако отдавна не сте играли в сайта на Бетфеър или пък компютърът, който пази всичките ви пароли, е отказал, може да се окажете в затруднение. Не се притеснявайте, много потребители се сблъскват с този проблем. Процедурата за възстановяване на логин данните за Вашата Betfair регистрация е наистина проста. Вижте в следващите редове какво трябва да направите при забравена парола в Бетфеър или забравено потребителско име.

Посетете Betfair


Забравено потребителско име в Betfair

забравено потребителско име в Betfair
Въвеждане на имейл при забравено потребителско име в Betfair

Отворете платформата на букмейкъра и погледнете в горния ѝ десен ъгъл. Там ще откриете активен линк „Забравено потребителско име“. Щом го последвате, пред вас ще изскочи подпрозорец. В него системата ще поиска да въведете имейл адреса, с който сте се регистрирали. Там ще получите писмо с връзка, която ще ви отведе в системния панел и ще ви позволи да промените настройките си.

Имайте предвид, че някои пощи биха изпратили имейлите от Бетфеър в папката „Спам“, така че ако до няколко минути не видите писмо от букмейкъра, потърсете там. Ако все пак не го откриете, свържете се с отдела за обслужване на клиенти.


Забравена парола в Бетфеър

забравена парола в Betfair
Въвеждане на потребителско име за извършване на проверка при забравена парола в Betfair

Ако сте забравили паролата си за платформата, отново трябва да погледнете в горния десен ъгъл на сайта. До линка за забравено потребителско име има и предложение за забравена парола. В прозореца, който ще ви изскочи, трябва да попълните потребителското име, с което се логвате. Веднага след това системата ще ви попита как искате да получите активния линк за възстановяване на данните. Имате две опции – по имейл или чрез SMS на телефонния номер, с който сте регистрирани в Бетфеър.

изпращане на информация към потребител

В първия случай процедурата ще бъде идентична с тази, която описахме по-горе. При втория вариант ще получите линка като текстово съобщение. Това е особено удачен начин за хората, които играят през мобилните си телефони.
Която и част от данните си за вход да сте забравили, няма да ви е трудно да ги възстановите. Съветваме ви, щом влезете в системния панел, да въведете такава парола, която сте уверени, че ще запомните лесно.

Ако срещнете затруднения по време на процедурата за възстановяване на логин в Betfair, винаги може да се обърнете за съдействие към служителите по поддръжката.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Възстановяване на забравен login в Betfair

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!