Шампионът в Лигата на Нациите ще бъде определен чак след една година

Видяно 67 пъти

Приключи груповата фаза в турнира Лига на Нациите, но въпреки че тя бе набързо изиграна, ще трябва да почакаме близо една година, за да разберем, кой отбор ще наследи отличието от Португалия. Финалната четворка се сформира от победителите в отделните групи на Лига А, като това са Италия, Франция, Белгия и Испания.

Двата полуфинала са предвидени за месец октомври 2021 година, което е малко след края на Европейското първенство. Какви точно ще бъдат двете полуфинални двойки ще стане ясно на 3-ти декември, когато ще се тегли специален жребий. Два са и потенциалните стадиони, на които ще се проведат срещите, като това са Джузепе Меаца – Сан Сиро в Милано и Ювентус Стейдиъм в Торино. Стадионът в Милано е със значително по-голям капацитет – 76 000 места, докато този на Бианконерите е малко над 40 000 места.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Шампионът в Лигата на Нациите ще бъде определен чак след една година

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!