Вижте всички часове на мачовете в Англия

Видяно 52 пъти

След като вече има официално потвърждение за завръщането на английската Висша лига, сега станаха ясни и началните часове на мачовете до края на шампионата. Напомняме, че футбол с марка Висша лига ще може да гледаме отново от 17-ти юни, когато ще се изиграят отложените двубой между Астън Вила – Шефийлд Юнайтед и Манчестър Сити – Арсенал. Само няколко дни по-късно ще се изиграе и пълен кръг, който в случая е 30-ти. До завършека на сезона пък остават да се изиграят 92 мача.

Стремежът на английската футболна федерация всичко да свърши най-късно в началото на месец август, което означава, че ни очакват по два кръга седмично. Съответно има промяна и в стартовите часове, като особено програмата за уикендите е истински футболен маратон. В Betenemy пък ще откриете пълен списък с актуални прогнози за всички мачове от Висшата лига

Във вторник, сряда и четвъртък мачовете ще започват от 18:00 и 20:00 часа английско време. В понеделник и петък ще са от 20:00 часа, в събота от 12,30; 15,00; 17,30 и 20,00 часа, а в неделя от 12,00; 14,00; 16:30 и 19,00 часа.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Вижте всички часове на мачовете в Англия

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!