Временно затваряне на сметка в Bet365

Видяно 123 пъти

Временно затваряне на сметка в Bet365 – как става?

Ако сте играч в Бет365, но поради една или друга причина, не желаете да продължите със залаганията в този сайт, то букмейкърът ви е дал възможност да затворите акаунта си. Операторът е предложил тази опция, за да бъде лоялен към клиентите си и да им предложи всякакви екстри, включително и такава за прекратяване на участието в онлайн залозите.

Потребителите могат да затворят своят Bet365 акаунт за даден период от време или завинаги. Компанията е една от най-добрите в сферата на хазартните игри в интернет, ала това не означава, че не можете да се откажете от услугите ѝ във всеки един момент. В следващите редове ще ви научим как да затворите акаунт за предварително избран от вас период.

Вход в Bet365


Какви са стъпките по затваряне на акаунт в Bet365?

На първо време, искаме да ви информираме, че затваряйки акаунта ви в сайта на Бет365, няма да можете да залагате или да играете на някоя от предоставените хазартни игри. Ако това ви удовлетворява, то може да пристъпите към същинското затваряне на акаунта в няколко стъпки:

  1. Влезте в сайта с името и паролата ви;
  2. От профила ви, който се намира горе в дясно изберете секция „Клиенти”;
  3. В прозореца, който ще се отвори селектирайте секцията „Вашата сметка”;
  4. В новата страница отидете в подсекцията „Контроли за Разумно Залагане”;
  5. Последната стъпка, е да кликнете върху раздела „Затваряне на сметка”;

Ако сте изпълнили стъпките, така както сме ги написали, ще имате възможност да затворите акаунта си. В прозореца, който ще се отвори пред очите ви, съществуват няколко графи, които трябва да попълните коректно, за да прекратите участието си в системата за залози на Бет365.

  • Първата графа е „Период за затваряне”, където трябва посочите за колко време желаете да затворите акаунта си. Сроковете, до които имате достъп са 7 дни, 1 месец, 3 месеца, 6 месеца или 1 година. Посочете срока и се прехвърлите в следващата графа;
  • Попълнете графата „Причина за затваряне”, като използвате една от дадените опции. Имате възможност да затворите акаунта си, защото не сте доволни от актуалните предложения на букмейкъра, нямате време за залагания или сте открили по-добър сайт, в който да правите вашите залози на спорт, казино, покер и други хазартни игри.

    В случай, че вече сте попълнили двете полета, е необходимо да потвърдите желанието си за затваряне на акаунта, като натиснете бутона „Продължи”, с това вашата задача е изпълнена.

Мога ли да отворя сметката си отново?

При положение, че сте затворили сметката си, но един ден пожелаете да я отворите отново, ще се наложи, да се свържете с букмейкъра. Връзката може да бъде осъществена чрез чата на живо, където ще ви отправят въпроси относно личните ви данни и кодове за сигурност. Когато отговорите на запитванията, вашият акаунт ще бъде отворен, за да го използвате по предназначение. Тук ще се наложи отново да верифицирате игралната си сметка изпращайки сканирани копия на лични документи, от сорта на паспорт, лична карта или шофьорска книжка.


В обобщение

Опцията „Затваряне на акаунт” е много полезна, както можете да се убедите и сами. Причините за прекратяването на залозите в Бет365 могат да бъдат най-различни, така че ако е дошло време да кажете сбогом на хазартните игри по интернет, то направете го следвайки стъпките, които посочихме в нашия материал. Вярваме, че сме били полезни с тази информация.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Временно затваряне на сметка в Bet365

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!