Временно спиране на акаунт в Bet365

Видяно 123 пъти

Временно прекъсване на достъпа ни до Bet365 – как се активира?

Една от възможностите за разумно залагане, която предоставя букмейкъра, е опцията за временно прекъсване на достъпа до сайта. Този вариант се прилага в Бет365, когато имате съмнение, че прекалявате със залозите и губите солидни финансови средства. Много играчи подразнени от факта, че постоянно губят, започват да залагат още по-упорито, а това често води до фалит.

От Бет365 имат строга политика по отношение на хазартната зависимост и заради това са въвели опция, с която да прекъснете участието си в спортните залози и хазартните игри за определен период от време. Всеки потребител може да прекъсне използването на акаунта си за срокове от 24 часа, 48 часа, 7 дни или 1 месец. Прекъсвайки участието ви в уебсайта на Бет365 няма да можете да правите депозити, и да залагате, но е позволено да теглите пари от виртуалната си сметка, ако такива са налични. Това е едно отлично хрумване на букмейкъра.


Как се извършва прекъсването на достъпа до Бет365?

  • Влезте в акаунта си с потребителско име и парола;
  • От профила ви изберете меню „Клиенти”;
  • В отворения прозорец селектирайте секцията „Вашата сметка”;
  • Изберете подменю „Контроли за Разумно Залагане”;
  • От предложенията в менюто кликнете върху „Временно прекъсване”;
  • В графата временно прекъсване определете срока, за който искате да преустановите достъпа до акаунта си и натиснете зеления бутон „Продължи” (вижте снимката);

Постъпвайки по този начин клиентът се самоизключва от системата за залози на Бет365. Разбира се, след като избрания от вас период за прекъсване премине ще получите пълен достъп до всички продукти и услуги предлагани на страниците на букмейкърския сайт.

Прекъснете временно акаунта си


Кога се налага да прекъснем достъпа до сайта?

Самоизключването от системата за залагания на Бет365 се прави по желание на клиента. В случаите, когато осъзнаете, че губите повече, отколкото печелите , е желателно да изберете функцията за прекъсване, и да си дадете заслужена почивка от хазартните ви преживявания.

Естествено, ние не можем да наложим на никого, да прекъсва своята игра, но в същото време сме длъжни да кажем, че всеки играч се нуждае от малко време да премисли положителните и отрицателните страни на хазарта. Ето защо ви оставяме да разгледате тази прекрасна опция, с която е възможно да се предпазите не само от загуба на средства, но и от истинска зависимост.


Какво е нашето мнение за функцията „Временно прекъсване”?

При всички положения временното прекъсване на достъпа до акаунта ви може да бъде много полезно за играчите. Мнозина са тези, които са изпадали в хазартни кризи и са търсили утехата залагайки още по-големи суми, с цел да върнат загубите си. За съжаление в такива случаи често се получават допълнителни загуби, а това се отразява на финансовото състояние на клиентите.

Ние смятаме, че Бет365 са направили важна стъпка за Разумно Залагане, като предложат на потребителите сами да лимитират участието си в хазартните игри и залагания. Ако сте сред хората, които чувстват, че са зависими от хазарта, то най-добре ограничете сами залозите си, за да имате време да премислите, дали това е най-добрия начин за печелене на пари в интернет.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Временно спиране на акаунт в Bet365

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!