Видове виртуални спортове от Winbet

Видяно 158 пъти

Едно от големите предимства на букмейкърския сайт Winbet.bg са виртуалните спортове. Операторът преди време беше предложил две секции с електронно генерирани спортни събития, на които можете да залагате в реално време. Предлагат се най-разнообразни спортове за всеки вкус, така че със сигурност ще се забавлявате, ако решите да изпробвате този вид залагания.

Виртуалните залагания в Уинбет се отличават със страхотна графика и звук. Изживяването наподобява реалните спортни събития, което е главната цел на компанията. За щастие ставките на коефициентите са високи, за да имате още по-голям стимул да се включите в играта. Ако има нещо, което не разбирате във виртуалните спортове винаги може да попитате съпорта.

Посетете раздел Вирутални в WINBET


Какви виртуални спортове предлага Уинбет?

виртуални спортове - футбол

В главното меню на уебсайта преди щяхте да намерите два раздела с виртуални спортове, а именно „Виртуални” и „Виртуални+”. В момента обаче е активен само първият раздел. Ако го отворите, горе в ляво на екрана са посочени игрите, на които можете да залагате. С избирането си на една от тях пред екрана ще се покажат наличните и бъдещите спортни събития, за да направите вашите залози. Описани са имената на отборите и състезателите, коефициентите, достъпните пазари и друга полезна информация.

В раздел „Виртуални” ще можете да залагате на следните спортове:

 • Футбол – Виртуални Лига
 • Футбол – Виртуална Евро Купа
 • Футбол – Виртуална Световна Купа
 • Бейзбол
 • Тенис
 • Моторни спортове
 • Баскетбол
 • Конни Надбягвания
 • Гонки с Кучета

Най-хубавото е, че мачове има буквално всеки ден, та даже и през зимния сезон, което ви позволява да правите залагания и да печелите реални пари от виртуалните спортове в сайта. Графиката на игрите се доближава до истинското излъчване на спортните срещи, а емоцията не е никак малка. Добрата новина за клиентите на букмейкъра е, че коефициентите не се различават по нищо от тези на реалните събития.


Какво предлагат виртуалните спортове на играчите?

В зависимост от виртуалния спорт се прилагат определени правила на игрите. Ако например вземем футбола, вместо 45 минути се играят две полувремена от около 3 минути всяко. Баскетболните полувремена също са по-къси, така че не е нужно да чакате много време, за да разберете дали вашите залози са успешни или не. Всяко едно събитие се излъчва с картина в реално време като освен красивата графика, можете да се насладите и на звукови ефекти.

Победителят във виртуалните спортове се определя на случаен принцип. Няма точни параметри, по които да познаете кой играч или отбор е фаворит или аутсайдер. Единственият ви шанс да разберете повече за отборите и тяхната игра е като изгледате поне няколко мача, преди да заложите. Така ще придобиете обща представа кой има повече шансове за победа.


Можем ли да залагаме на различни пазари във виртуалните спортове?

Да, букмейкърът не ви ограничава да използвате само една опция за игра. Освен, че ще имате възможност да предвидите кой ще бъде победител в дадена спортна среща, може да изпробвате късмета си залагайки на:

 • двоен шанс
 • брой голове
 • първите финиширали състезатели
 • първо полувреме/краен резултат
 • и други пазари, които се касаят за определения спорт

Избирайки едно от предложените събития пред вас ще се отворят всички опции за игра със съдействието, на които ще повишите коефициентите и ще имате по-добри изгледи за печалба от виртуалните игри.


Нашето мнение за виртуалните спортове в Winbet

Общо взето ние харесваме виртуални спортове, защото те са един иновативен начин за забавление. Залозите на тях не са много по-различни от тези при реалните събития, така че всеки може да опита късмета си. Разбира се, напомняме, че това са компютърно генерирани игри и не можем да разчитаме на спортни новини около състоянието на отборите и играчите.

В крайна сметка забелязваме все по-голям интерес към виртуалните спортове на Уинбет, което ни накара да подготвим този материал за вас. Надяваме се да ви е било интересно!

Вход в Уинбет

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Видове виртуални спортове от Winbet

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!