Виртуални спортове от Bet365

Видяно 190 пъти

Ако е дошъл сезонът, в който вашия любим спорт липсва от менюто с достъпните залози, поради ваканция или липса на събития, то не трябва да унивате, защото букмейкърът Bet365, е поставил секцията Виртуални спортове, където можете да продължите да залагате на всякакви спортове, пък било то генерирани чрез компютърна програма. В днешно време всеки качествен сайт за залагания предлага на потребителите този иновативен вид забавления.

Разгледай виртуалните спортове


Какво представляват виртуалните спортове?

Виртуалните спортове се възпроизвеждат чрез компютърна програма. Те наподобяват компютърни игри, които се излъчват пред очите на играчите с красива графика и звук. В букмейкърските сайтове има различни виртуални спортове, на които можете да залагате. Bet365 са се погрижили да ви осигурят голямо разнообразие от атрактивни спортни събития.

За щастие клиентите на Бет365 могат да гледат в реално време протичането на всяко виртуално състезание. По този начин компанията гарантира горещи емоции за потребителите и им позволява да преценят кои отбори, и кои играчи се справят най-добре в надпреварите. И въпреки, че говорим за виртуални събития, тук коефициентите са напълно реални, което позволява на играчите да печелят от техните залагания на футбол, тенис, мотори и други.


Какви виртуални спортове и опции за залагане предлага Бет365?

Разделът с виртуални спортове, е достъпен от лявото меню на началната страница в сайта на Бет365. Веднага щом ги изберете пред вас ще се отвори прозорец, в който можете да видите всички спортни събития, които са достъпни за залагане. Разбира се, освен да познаете крайните победители в състезанията ще имате и други опции за залагания.


Нека все пак да видим, какви видове виртуални спортове са налични в платформата за хазартни игри:

  • Конни Надбягвания
  • Хрътки
  • Надпревари с мотори
  • Футбол
  • Тенис
  • Колоездене
  • Тротинг

Всяко виртуално спортно събитие се провежда в рамките на 3 минути, след което автоматично се зарежда ново състезание. Има кратък интервал, в който да разгледате възможностите за залози, и да прецените на кой мач да гласувате доверие. Различните опции за залагания са валидни до броени секунди преди старта на събитието. С други думи имате сравнително кратко време на разположение, за да реализирате залозите си на достъпните пазари.

Играчите имат достъп до разнообразни първенства и турнири. Всеки един клиент може да прегледа какви мачове са налични, кога стартират и какви са актуалните коефициенти. Интерфейсът е максимално улеснен, което ви позволява да прескачате от спорт на спорт, без това да ви затрудни. Именно лесната навигация е в основата на успеха на този тип игри.


До какви пазари имаме достъп във виртуалните спортове?

Пазарите, до които имате достъп във виртуалните спортове, не се различават от тези на истинските спортни събития. Ако играете на футбол например ще можете да залагате на точен резултат, двоен шанс, хендикап, победител в първото полувреме и много други. За тениса също можете да предвидите кой ще спечели отделните части, с каква разлика и прочие.

Избирайки дадена среща пред вас ще се покажат всички възможности за залагания. По-завързаните пазари предлагат съответно и по-големи коефициенти. Ето защо Бет365 не ви ограничава до използването на една опция, а ви дава голям избор от добри предложения.

Предлагат ли се бонус за виртуалните спортове?

При последната ни проверка не открихме активни предложения от букмейкъра за този вид залози. Въпреки това може да следите какво качваме в нашата страница за всеки Bet365 бонус, независимо дали ще е за спортни залози или за казиното.


Как да спечелим от виртуалните спортове на Бет365?

За разлика от истинските спортни събития, тук не може да се информирате за състоянието на отборите и играчите, посредством пресата и медиите. Победителите в състезанията се определят на случаен принцип, въпреки че ако наблюдавате внимателно развръзката на двубоите, ще установите, че в тях също присъстват фаворити и аутсайдери. Точно заради това ви призоваваме да изгледате поне няколко мача на живо, преди да направите залозите си.

Интересното е, че във виртуалните спортове, често се случват изненади. Последните се състоят в победи на по-малките отбори или по-слабите играчи. Това ви предоставя възможността да спечелите от високите коефициенти. Не бива да залагате на виртуални спортове, без да сте добили поне малка представа за представянето на тимове и състезатели в различните събития. Отделете от времето си, за да видите какво представляват надпреварите, и тогава залагайте.


Какво е мнението ни за виртуалните спортове?

Ние смятаме, че виртуалните спортове, макар и компютърни игри са един интересен начин за забавление, а защо не и за печалби. Естествено, както всички други хазартни игри, и при тях съществува риск от солидни финансови загуби, така че не бива да се прекалява. Най-хубавото, че във всеки един момент можете да се възползвате от тези събития, за да изкарате приятно времето си в уебсайта на Bet365. Последната дума и решение, разбира се, остават ваши.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Виртуални спортове от Bet365

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!