Верификация на Betfair акаунт

Видяно 98 пъти

Betfair е реномиран букмейкър, който се ползва с много добра репутация в световен план. Компанията получи лиценз от Българската комисия по хазарта през 2014 г. и оттогава оперира напълно легално в страната. Потребителите, които са избрали тази платформа за игра, трябва да се съобразяват с буквата на закона. Регламентът изисква букмейкърът да гарантира самоличността на всеки клиент и по тази причина, щом разкриете сметка, ще трябва да преминете през процедура по верификация. В този текст ще разгледаме как да го направите.

Посетете Betfair


Как да верифицирате профила си?

Щом създадете своя акаунт в Бетфеър, компанията ще поиска от вас да преминете през процедурата по верификация. Имате срок от един календарен месец да покриете тези изисквания. Може да се сблъскате с някои неудобства в процеса по удостоверение, но ако следвате стъпките, описани по-долу, ще сте готови още в края на текста.

 1. Копие на документ за самоличност
  Първото нещо, което ви съветваме да направите, е да снимате документ за самоличност. Бетфеър ви дава няколко възможности – паспорт, шофьорска книжка, лична карта, удостоверение за гражданство. Сами може да изберете дали да ги сканирате или да направите снимка с мобилното си устройство, например. Обърнете внимание, че изображенията трябва са ясни и от тях да си личат всички данни.
 2. Снимка на сметка от режийни разходи
  За да направите пълна проверка за самоличност, ще бъде нужно да изпратите снимка от режийна сметка, банково извлечение или сметка за данъци. Важно е документите да бъдат с дата не по-назад от 6 месеца преди деня, в който ги изпращате. От тях може да заличите потребителските си номера или персоналния си личен код в данъчната служба. Трябва да се виждат имената и адресът ви. Ако не разполагате с подобен документ, бихте могли да сканирате гърба на личната си карта.
 3. Сканирайте или снимайте банковата си карта
  Следващото нещо, което ще е нужно, е да направите снимка или сканирано копие на банковата си карта. Това е необходимо, ако захранвате акаунта си в Бетфеър по този начин и имате регистрирана пластика в профила си. Картата трябва да бъде снимана от двете страни. Много е важно да обърнете внимание на следното: Уверете се, че оставяте видими само последните четири цифри от номера, изписан на предната страна на пластиката. Когато снимате гърба ѝ, постарайте се да закриете секретния CVV код (последните три цифри). Така ще гарантирате сигурността си.
 4. Отворете сайта на Бетфеър
  потребителска сметка в Betfair
  Изглед от опцията „Моята Betfair сметка“ в сайта на Betfair

  След като приключите с първоначалната подготовка, е време да отворите сайта на Betfair. Влезте в акаунта си и насочете внимание към менюто на профила ви, което е показано на снимката по-горе. Изберете опцията „Моята Betfair сметка“, означено с червената стрелка.

 5. Влезте в панела с данни
  потвърждаване на самоличност в Betfair
  Системно предупреждение за потвърждаване на самоличността в сайта на Betfair.com

  Първото нещо, което ще видите, щом отворите сметката си, е системно предупреждение. В него букмейкърът посочва, че самоличността ви не е потвърдена. Ще видите с какъв срок разполагате, за да го направите. За да преминете в панела с данни, натиснете бутона посочен със стрелка. Ще забележите две графи с данни. В първата се вижда информацията, която сте попълнили при регистрацията си. Ако не желаете да промените нещо, превъртете екрана надолу и натиснете бутона „Напред“.

 6. Качете документите си
  документи в Betfair
  Качване на документи за самоличност в Betfair

  Системата ще ви даде възможност да включите уеб камерата си и да заснемете документите си така. Не ви препоръчваме този метод, защото повечето уеб камери са с много ниска резолюция и снимките излизат доста некачествени. Ние обаче сме подготвени предварително и може да изберем опцията „Качване на съществуващо изображение“.

  Изберете изображенията от компютъра си, качете ги и натиснете „Напред“. Ако сте изпълнили стъпките до тук, значи се намирате в по-новата платформа за верификация на Бетфеър. Ако не срещнете проблем, ще може да завършите процеса от тук, като изпратите последователно документите, които снимахте предварително.

При нас обаче се появиха проблеми с новата платформа. Първо, тя не ни позволи да изберем типа документи, с които ще се идентифицираме. Като възможност излезе единствено Лична карта, а в условията си букмейкърът посочва, че това може да стане и с паспорт или шофьорска книжка. Втората грешка, с която се сблъскахме, бе, че панелът за качване на файлове блокира и след като изпратихме първата снимка, не ни позволи да продължим. Има потребители, при които този вариант работи безпроблемно. Ако и вие имате същите затруднения като нас обаче, не се притеснявайте. Ще ви покажем алтернативен метод, чрез който ще подходим към същата процедура от друго меню в Бетфеър и това ще ни отведе до по-старата платформа.

теглене на пари през бутон депозит
Използване на директния бутон за депозит, избиране на опцията „Плащания“ и „Теглене“

Най-бързият начин е да влезете в профила си, да натиснете бутона за депозит в горния десен ъгъл, да отворите падащото меню „Плащания“ и да изберете опцията „Теглене“. Тези бързи стъпки са показани на снимката по-горе.

уведомление от Betfair
Уведомление от Betfair за невъзможност за теглене

Те ще ви отведат до надпис, с който букмейкърът ви уведомява, че не може да теглите пари, преди да гарантирате самоличността си. В края на предупреждението ще видите активен линк, който сме подчертали на снимката. Последвайте го и ще се озовете в по-устойчивата версия на платформата за качване на данни. Вижте по-долу как изглежда тя.

качване на документи в Betfair
Качване на документи за самоличност в Бетфеър

Единственият ѝ недостатък, в сравнение с по-новата версия, е, че общият размер на всички изпратени файлове не бива да надхвърля 7 МВ. При по-модерния вариант всяко изображение може да е до 8 МВ.

Както виждате от снимката, може да избирате от следните опции:

 • Пълна проверка на самоличност – качвате и трите типа документ, които описахме в първите стъпки
 • Докажи възраст – изпращате копието от личната си карта
 • Докажи притежание на кредитна карта – представяте копието на пластиката си
 • Друго – качвате снимка на сметка за режийни разходи

Самият Upload става изключително лесно, като натиснете бутона „Добави документ“. Имате право да качите няколко изображения, но не наведнъж, а едно след друго. Щом сте готови, натиснете „Изпрати“.

обработване на заявка в Betfair

Това е всичко! Преминахте успешно пред процедурата по верификация. Остава само да почакате заявката ви да бъде обработена. Букмейкърът предупреждава, че това може да отнеме до 72 часа.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Верификация на Betfair акаунт

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!