Марко Верати: ПСЖ е най-силният отбор в света

Видяно 102 пъти

Неймар и Мбапе са две от най-големите звезди на световния футбол, като и двамата имат договор с ПСЖ до 2022 година, което означава, че най-късно през идното лято те трябва или да преподпишат договорите си или да бъдат продадени, в противен случай клубът рискува да ги загуби без да получи и стотинка. Италианският национал и техен съотборник Марко Верати обаче е убеден, че и двамата ще останат в тима. Верати дори споделя пред френския телевизионен канал TF1, че ПСЖ е най-добрият отбор в света.

„Всеки ден моля Неймар и Мбапе да останат. Понякога питам Килиан: „Подписа ли? Подписа ли!?“ Не мисля, че ще мине много време преди да се споразумеят, защото и двамата са щастливи тук.

Неймар и Мбапе са част от един от най-добрите отбори в света. Всъщност не мисля, че има по-добър отбор от ПСЖ. Можем да пишем история, като спечелим Шампионската лига.

Обичам този клуб. Да играя девет години в един отбор на това ниво не е нещо, с което много играчи могат да се похвалят. Важното за мен обаче е да печеля с ПСЖ.“

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Марко Верати: ПСЖ е най-силният отбор в света

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!