Валенсия ще удължи мъките на Гренада

Примера Дивисион ИспанияМакар и малко изненадващо, отборът на Валенсия се представя изключително неубедително в домакинските си мачове от началото на новия сезон. До този момент те имат една единствена победа и цели четири загуби на собствен терен, което е довело и до незавидната 15-та позиция във временното класиране и само на точка от зоната на изпадащите. Последната победа за Прилепите бе преди повече от месец, когато надиграни бяха Спортинг Хихон.

Ако в този тежък момент за Валенсия има удобен съперник, то това ще е тимът на Гренада, който с четири точки здраво се е закотвил на дъното в Примера дивисион. Това е и единственият в подреждането, който все още не е изпитал вкуса на победата. В досегашните си общо пет гостувания те имат спечелена само една точка. Никак не изглежда добре и статистиката в преките сблъсъци между двата тима. В последните пет такива Валенсия са стигали до крайния успех, а общата голова разлика в тези срещи е 14:1. С други думи, един наистина удобен съперник за тях.

Прогноза: 1

Какви бонуси се налични за тази среща?

Bet365100лв. бонус | Efbet – 110 лв. нова сметка | Betfair – €30 за Спорт

Автор

Християн Цуцев

Основните отговорности на Християн включват писането на футболни прогнози за Бетенеми. Той отговаря за написването на качествени статии с новинарско съдържание, които могат да бъдат намерени на страниците на сайта.

0 мнения за Валенсия ще удължи мъките на Гренада

Сподели мнение

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!