Нова крачка към завръщането на футбола в Англия

Християн Цуцев
Видяно 57 пъти

Продължава да няма конкретна дата за завръщането на английския футбол, въпреки днешното събрание на отбори и ръководители в английската футболна лига. Все пак, на въпросното събитие бе взето решение отборите да подновят тренировките, но те да бъдат в малки групи и строго да се спазват противоепидемичните мерки за сигурност. В разговора участваха представители на всичките 20 отбора от Висшата лига, като те единодушно са се разбрали относно взетото решение.

В официалното съобщение на лигата се подчертава, че здравето на играчите е най-важно и всички решения ще бъдат взимане, съобразени най-вече с него. Продължава следенето на ситуацията изкъсо, както и консултациите с медицински лица, независими експерти, треньори, футболисти и правителство. Напомняме, че последно футбол във Висшата лига се игра на 9 март, като от тогава вече минаха повече от два месеца. Предварителните очаквания за възобновяване на шампионата пък се свързват със средата на месец юни, като най-тиражираната дата е 12 юни.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Нова крачка към завръщането на футбола в Англия

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!