Увеличен бонус презареждане от Palms Bet Спорт

Видяно 76 пъти

Клиентите на онлайн букмейкъра Palms Bet могат да се похвалят с чести предложения откъм промоционални оферти. В разгара на летните месеци операторът не прави изключение от това правило като предлага увеличен бонус за презареждане на сметка за всички свои потребители. Офертата е валидна само след получена покана, а повече за нея ще ви разкажем в следващите редове.

Активирай бонус презареждане


Какво представлява бонусът за презареждане и колко е увеличен?

Промоцията бонус „Презареждане“ е част от всички бонуси на Palms bet за спортни залози, като този път се предлага с увеличен размер. Това ще рече, че букмейкърът дава по-голям бонус на своите клиенти. Размерът и сумата на бонуса не са известни, понеже самата оферта се дава чрез специална покана. Тя може да бъде изпратена като СМС на личния номер на играча или пък като съобщение в профила му. Възможни са и двата варианта на известие. Самото съобщение съдържа детайлите около бонус офертата. В него са описани размерът в проценти, както и сумата, до която достига бонусът.

За да активирате бонус презареждане от Палмс бет, първо трябва да заявите участието си в промоцията, след което да направите успешен депозит. С него ще активирате допълнителната бонус сума, която ви се полага според поканата. Остава единствено да използвате и усвоите бонус сумата напълно. Не забравяйте, че може да го направите на спортни залози без значение дали са преди мач или на живо.


За какво време е валиден този бонус?

Офертата на Палмс бет за презареждане на сметка е валидна до 26 Август 2021 г., но може да се удължи при успешно развитие на бонуса и интерес от потребителите. Все пак, през Август стартират доста от водещите футболни шампионати, както и първенствата на други спортове, с което интересът към спортните залози се увеличава.


Как да използвам получения бонус?

Вече стана ясно, че офертата е налична за спортни залози – преди мач и на живо. Тя идва по сметката ви във формата на безплатен залог, което означава, че може да правите залози с нея, но с едно условие. Когато извършите безплатен залог и спечелите, тогава по сметката ви ще се изплати единствено нетната печалба от самия залог. Нека го опишем и с пример:

Залагате 10 лв. бонус безплатен залог на коефициент 3.00 и печелите. Това означава, че залогът ви се смята 10 х 3 лв. или изплащане от 30 лв. Само че имате безплатен залог, т.е. стойността му ще се изключи от общата сума и ще ви се изплати единствено нетната печалба от залога или в случая – 20 лева.

Палмс бет идва с този бонус в точния момент, когато стартират множество спортни шампионати, така че феновете на залаганията могат да бъдат изключително доволни от офертата. Правилата ѝ не са никак сложни, а участието в промоцията ще бъде налично за голяма част от потребителите на Palms bet. Ако сте сред активните играчи на сайта, едва ли ще бъдете пропуснати от букмейкърската компания.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Увеличен бонус презареждане от Palms Bet Спорт

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!