Украйна ще се завърне в челото ако победи Финландия

Християн Цуцев
Видяно 36 пъти

квалификации за световно 2018Отборът на Украйна се намира на временната трета позиция в своята група I, като това няма как да ги устройва, тъй като само първите две места дават възможност за продължаване напред. Добрата новина за тима обаче е, че докато те мерят сили с Финландия, един срещу друг излизат първите два отбора в групата, Хърватия и Исландия. Положението в класирането е такова, че както и да завърши срещата на лидерите, при победа Украйна ще се предвижат напред в подреждането. Добавяме и домакинството, което е на тяхна страна, а също и формата на двата отбора. Украйна все още нямат загубена среща, докато Финландия все още нямат спечелена такава.

Въпреки лошите си резултати обаче, скандинавците далеч не са за подценяване, тъй като те се представиха достойно дори в загубените срещи, като и в двете такива до този момент бяха много близо до равенството. Въпреки всичко, Украйна е фаворит в срещата, а очакванията ни са за минимална тяхна победа.

Прогноза: 1

Какви бонуси се налични за тази среща?

Bet365100лв. бонус | Efbet – 110 лв. нова сметка | Betfair – €30 за Спорт

Християн Цуцев

Християн Цуцев (Автор)

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Украйна ще се завърне в челото ако победи Финландия

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!