Официално: Всички дати на оставащите мачове в ШЛ и ЛЕ

Видяно 49 пъти

След като през последните дни все по-често се появяваше информация относно доиграването на оставащите мачове от Шампионска лига и Лига Европа, сега от ръководството на УЕФА излязоха с официална информация по темата, съобщавайки точните дати на всички оставащи мачове до края на двата турнира.

Оставащите осминафинали от Лига Европа ще се доиграят на 5-ти и 6-ти август. Последните осем останали отбора ще сформират нещо като мини турнир, където победителят от всяка двойка ще бъде определян в само един мач. Срещите ще се изиграят в периода между 10 и 21 август на няколко различни стадиона в Германия. Четвъртфиналите са насрочени за 10/11 август, полуфиналите за 16/17 август, а големият финал за 21 август.

Подобна е ситуацията и в Шампионска лига, където на 7-ми и 8-ми август ще се доиграят оставащите четири осминафинала. след което финалните осем отбора се събират на стадионите в Португалия за четвъртфинали на 12-15 август, полуфинали на 18-19 август и финал на 23 август.

Бе определен и срокът за определяне на участниците в евротурнирте през следващия сезон. Това трябва да се разбере до 3-ти август, като финалът ще се изиграе в Истанбул – градът, който беше предвиден за финал на настоящата надпревара.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Официално: Всички дати на оставащите мачове в ШЛ и ЛЕ

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!