Турция приема у дома новака Косово

Християн Цуцев
Видяно 27 пъти

квалификации за световно 2018Докато Хърватия и Исландия играят помежду си в директен сблъсък между първия и втория, отборът на Турция може да се доближи до челото при победа на последния във временното подреждане, тим на Косово. Турция обаче се представя доста слабо от началото на квалификациите и все още няма записана дори една победа. Добрата новина за тях е, че те вече играха срещу първите три отбора в групата и сега, поне на теория, им предстоят два по-лесни мача, които трябва да се превърнат в победи, ако искат да запазят шансовете си за класиране.

Това са първи квалификации за Косово и на практика никой не очаква от тях каквито и да е подвизи. И макар че в първия си мач откраднаха точка от Финландия, то последвалите две срещи те инкасираха две загуби с допуснати общо девет гола, при нито един отбелязан. Точно от такъв съперник се нуждаят Турция, които вече са опрени до стената. Домакинството също е на тяхна страна, така че логичната прогноза е те да победят, а вероятно и с разлика.

Прогноза: 1

Какви бонуси се налични за тази среща?

Bet365100лв. бонус | Efbet – 110 лв. нова сметка | Betfair – €30 за Спорт

Християн Цуцев

Християн Цуцев (Автор)

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Турция приема у дома новака Косово

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!