Турция - Албания Прогноза

11 октомври 21:45
Прогноза: Турция да бие
Гледай на-живо сега!

Последна надежда за Албания във визитата им на Турция

квалификации за световно 2018В изиграните вече 18 двубоя в Група H от евроквалификациите няма нито едно равенство. По-вълнуващо обаче е, кои отбори ще успеят да завършат на първите две места. Към момента най-близо до тази цел са съставите на Франция и Турция. Исландия и Албания обаче дебнат от задни позиции. Този петък един срещу друг се изправят именно Турция и Албания. Първата им среща в тези квалификации завърши 0:2 в полза на южните ни съседи, които този път ще могат да се възползват и от домакинството си. Не случайно сайтът за залози PalmsBet им дава осезаемо предимство.

Без гол във вратата на Турция

Турция правят впечатление с изключително силната си и организирана игра в защита, което съответно носи и своите плодове. В последните осем домакинства на Турция във всички надпревари те са допуснали едва две попадения в своята врата, така че не е лоша идея да погледнете наличните селекции в Winbet, свързани със суха мрежа за домакините.

Турция със сериозна заявка

Турция са спечелили цели пет от изиграните си до този момент шест мача в квалификациите, като още по-впечатляващо е, че и в петте си победи те са успели да запазят мрежата си суха, а в четири от срещите са стигали до успеха с поне два гола разлика. Доста е трудно да измъкнеш нещо от Турция в гостуване, тъй като у дома тимът е допуснал само едно поражение в последните два квалификационни цикъла.

Последен влак за Албания

Шансовете за класиране на Албания са по-скоро теоретични, но със сигурност е за уважение фактът, че тимът вече записа три победи в изиграните си пет мача. Двете им поражения пък бяха инкасирани в именно в гостувания. Те загубиха и двете си визити в Лигата на Нациите, така че очевидно играта далеч от дома често им създава главоболия. От друга страна обаче, само победа в предстоящата среща би запазила шансовете на тима за нещо повече от престижно класиране.
Прогноза
Коефициентите подлежат на промяна!
Автор

Християн Цуцев

Основните отговорности на Християн включват писането на футболни прогнози за Бетенеми. Той отговаря за написването на качествени статии с новинарско съдържание, които могат да бъдат намерени на страниците на сайта.

0 мнения за Последна надежда за Албания във визитата им на Турция

Сподели мнение

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!