Цветомир Найденов ще бъде част журито на SBC Awards

Видяно 123 пъти

2019 година определено може да бъде отбелязана като годината на един от най-популярните букмейкъри у нас. Става дума за Ефбет, който не спира да изненадва с нововъведения и не само. Тази година част от журито на SBC ще бъде Цветомир Найденов, собственик на бранда.


SBC Awards

Това е събитите, на което се връчват награди в различни категории. Съкращението на SBC Awards идва от Sports Betting Community. Това следва да ви подскаже, че наградите, които се връчват са в разнообразни спортни категории, свързани с хазартната индустрия, която набира все по-високи темпове, особено онлайн. Няма как да остане незабелязан напредъкът и съответно да не бъдат отличени хората и компаниите, които най-много са допринесли за тези достижения.


Номинации

Събитието ще е доста мащабно, затова нека да разгледаме фактите, като посочим кои 41 категории ще бъдат представени:

  • 2 специални отличия
  • 3 партьорски награждавания
  • 4 награди за разплащатания
  • 14 награждавания за оператори
  • 18 отличия за провайдъри на услуги

Както виждаме, предстои доста интересно събитие, което ще се проведе, а какво ще бъде участието на Найденов, предстои да разгледаме в следващите няколко минути.


Ролята на Цветомир Найденов в наградите

Откакто контролът по управлението на компанията попадна в ръцене на Цветомир Найденов, Ефбет бележи значителни успехи, при това за кратки интервали от време. Това подсказва, че подходът, който е поел, е правилен, а феновете са в истински фурор и определено има защо. През 2019 г. Ефбет е основен спонсор на efbet Лига (първа футболна лига) за България, прави опити да изпълни условията, които италианците имат, за да може компанията да оперира свободно и на тяхна територия, а също така deVRealm и Efbet създават с общи усилия IT компания.

И това не е всичко, защото ролята на Цветомир Найденов в тазгодишните SBC награди е да бъде част от почитното жури. Там, той ще застане редом до едни от най-големите имена на популярни и уважавани брандове в бетинг бранша.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Цветомир Найденов ще бъде част журито на SBC Awards

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!