Торино приема Лацио в битка за призово класиране

Италия Сериа-АТорино срещу Лацио се очертава една от най-интригуващите срещи в Италия през тази седмица. Преди този двубой двата тима са с равен брой точки и заемат съответно четвърто и шесто място, само на две точки от втория в класирането Рома. Основната причина за предното подреждане се крие в добрата форма на двата отбора, като те имат по три победи от последните си пет мача. Все пак Торино изглеждат по-убедителният състав, защото успяха да триумфират в последните си три срещи, при това отбелязвайки общо цели девет гола. Голямо предимство за тях е домакинството, като на свои терен те все още нямат загуба от началото на сезона.

В изявите на Лацио сякаш по-често може да се срещне отклоняване от правия път, като нещо подобно се получи и при последния им мач, когато у дома не успяха да победят тима на Болония. Сега задачата се усложнява, защото Римските орли гостуват, при това на един от отборите, намиращи се в най-добра форма през последните няколко седмици.

Прогноза: 1, над 2.5 гола

Какви бонуси се налични за тази среща?

Bet365100лв. бонус Efbet – 110 лв. нова сметка Betfair – €30 за Спорт

Автор

Hristian Tsutsev

Hristian’s main responisibilities entail the writing of football predictions for Betenemy. He is also in charge of writing quality content articles that can be found on the pages of the site.

Напишете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *