Титла на Лестър ще е катастрофа за букмейкърите

Видяно 123 пъти

Лестър шампион

Титла на Лестър във Висшата лига ще е абсолютна катастрофа за букмейкърите в Европа.

Само един от тях, Скай Бет, ще трябва да плати над 5 милиона паунда печалби, като имаме дори познавач, заложил 50 паунда на 4000 коефициент през агуст. Букмейкърите ще бъдат ударени здраво, ако „лисиците” продължат с отличното представяне в Англия. От титлата на Челси през миналия сезон Скайбет направи 150 000 паунда печалба, но този път нещата изглеждат доста опасни. 52-годишният Андрю ще спечели 33 333 паунда, ако тимът стане първи и 8333 паунда, ако остане втори.

„Всяка година слагам залог на Лестър да стане шампион. Когато спечелиха Чемпиъншип, прибрах около 140 паунда. Сега сложих същия залог на 5000 коефициент. Сложих и такъв за място в топ 4. С 5 паунда за 2500. Много съм убеден, че този залог ще влезе, но нека да видим.”

21-годишната Клои пък чака титлата за 35 000 паунда:

„Подкрепих Лестър след първите 2 мача, защото приятелят ми има клубна карта от 9 години и каза, че ще станат шампиони. Затова сложих залог на 5000 коефициент”

, заяви тя.

Още в ноември коефициентът бе 1000, а доста хора са слагали вече по 100 паунда на прогноза. Един фен вече удари джакпота с 5 паунда залог, че Лестър ще е на върха на Коледа и взе 5000 паунда. Подобни залози са направени в букмейкърите Betfair, Бет365 и също в спортната част на сайта Sportingbet237. Някои от залозите са на колосалните коефициенти от 1000 дп 5000.

27-годишният Скот от Нюнийтън ще прибере 31 270 паунда от първо място на Лестър и 6260 от второ:

„Имах залог за първо и второ място. Иначе съм фен на Манчестър Юнайтед. Очаквах Лестър да играят добре, но когато назначиха Раниери, реших, че трябва да заложа. Той винаги е бил мениджър, който уважавам. Дали ще спечелят лигата. Надали, но пък могат да станат втори? Това може да е възможно. Мачовете са много драматични, особено, когато печелят и винаги чакам срещата да свърши. Сега ще гледам мач за мач и вероятно ще направя първи стъпки за нова къща, ако спечеля. Убеден съм все повече след всеки мач”

, заяви Скот.

Ето какво каза пък Клои:

„След всеки мач съм все по=уверена. Смятаме да си вземем къща с печалбата и да си направим хубава ваканция, стига да спечелим”.

7-годишният Лес също чака 33 333 паунда от първо място и 8333 от второ:

„Не съм залагащ човек и подкрепям Манчестър Юнайтед. Сложих залог за шампион на Юнайтед. Забелязах обаче, че Лестър са с 5000 коефициент и реших, че това число е страхотно. Сложих по 5 паунда на прогноза за първо и второ място. Сега не изпускам мач на тима. Очаквах да бият Сити. Лестър са страхотни за гледане, те са новият Юнайтед”

, заяви той.

betenemy

0 коментари за “Титла на Лестър ще е катастрофа за букмейкърите

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!