Спечелете страхотни бонуси с новата игра на Betfair

Кристиян Кюлюнков
Видяно 32 пъти

Букмейкърът Betfair от доста време насам се стреми да популяризира своите предложения чрез интересни и атрактивни игри за потребителите. Истината е, че компанията успява да засили интереса към себе си. В началото на Април 2018 година букмейкърът зарадва своите привърженици с нова бонус игра. Тя се нарича Типстър Ранглиста и може да ви донесе много добри бонус суми. Нека видим повече за промоцията в следващите редове.

Включете се в играта


Какво представлява играта?

Промоционалната игра на Betfair е валидна за всички клиенти на компанията, които живеят в България, имат регистрация в сайта и са направили поне един депозит. Дори и тепърва да си откриете сметка, пак ще може да участвате в играта. Важното е да сте преминали през процеса по верификация на сметката, понеже това условие е задължително, за да участвате в играта. Включването ви в играта не изисква промо код. То става чрез въвеждане на вашето потребителско име и парола в самата страница за промоцията. По този начин ще сте заявили желанието си да се регистрирате за играта и вашите залози да се следят за самата игра.

Регистрацията за промоцията е активна от 7 Април до 11:59 ч. на 20 Май 2018 г. В самата игра се смятат всички залози, направени на футболни мачове на живо или такива, които не са стартирали. След като сте се включили в играта, ще получите възможността вашите залози да ви трупат точки. Всички печеливши залози на футболни мачове, които са направени в посочения период, ще ви носят точки спрямо коефициента на залога. Точките се изчисляват като от коефициента се извади 1. Например, ако заложите 10 евро на комбинация с общ коефициент 3 и спечелите 30 евро, то Betfair ще добави 3 – 1 = 2 точки за вас към играта. Имайте предвид обаче, че не всички залози са валидни. Само залозите, направени със суми от €5 или повече, се зачитат в рамките на промоцията. Ако пък имате повече от един залог на една и съща селекция, то за играта се зачита този залог с най-голяма сума.

В допълнение на всичко това Betfair ви дава двойни точки на залози, които са направени на срещи от Първа лига на България. За тях компанията ще удвои точките, които си спечелите в промоционалния период. Участват както единични залози на мачове от родното футболно първенство, така и залози на комбинации. При вторите обаче трябва всички селекции в колонката да бъдат от Първа лига. Ако там присъства и мач от друго първенство или турнир, тогава няма да получите двойни точки. Имайте предвид, че залози от тип система са изключени за всякакъв вид футболни селекции в рамките на тази промоция.

Вече разказахме за два начина, по които може да печелите точки, след като се регистрирате за играта. Има обаче още един начин, който е базиран на вашите минимални дневни залози. Докато получаването на точките, които описахме до този момент, изискваше печеливш залог, то при дневните точки няма значение дали залогът ви е печеливш или губещ. Печелите точки и при двата варианта. Ето как и колко точки:

  • за сума на дневен залог между €10 – €49 – печелите 2 точки
  • за сума на дневен залог между €50 – €99 – печелите 5 точки
  • за сума на дневен залог между €100 – €149 – печелите 10 точки
  • за сума на дневен залог от €150 и повече – печелите 20 точки

Всички спечелени точки от вашите залози ще ви класират под определено място в класацията на играта.


Какво мога да спечеля?

Играта Типстър Ранглиста ще получи своя финален победител на 22 Май 2018 година, когато ще бъде определено крайното класиране и станат ясни печелившите. Първите 100 в класирането ще получат награди. Те са под формата на бонуси за безплатни залози, които могат да се използват в сайта на Betfair. Ето какви са наградите:

МястоБонус
1€750
2€500
3€250
4€150
5€100
6€50
7 – 10€25
11 – 50€10
51 – 100€5

Всеки един класирал се в първите 100 на играта ще получи своя Бетфеър бонус до 24 часа след обявяване на класирането. Средствата ще могат да се използват в раздел Спорт на Betfair, като безплатните залози ще може да ползвате на селекции с коефициент поне 2.00. Ако залагате на комбинации, то поне една от избраните ви селекции трябва да отговаря на минималния коефициент за залог. Нужно е да изразходите безплатните залози до 10 дни, понеже по-нататък те няма да бъдат валидни. Всички печалби, които са натрупани с безплатен залог, могат да се изтеглят или да се ползват както намерите за добре. Няма изискване за превъртането им.

В допълнение на безплатните залози, които ще бъдат присъдени на първите 100 в класирането на играта, то в нея има още една награда. След като бъде обявено крайното класиране, Betfair ще проведе томбола на класиралите се в топ 10 участници, а един от тях ще спечели 2 билета за някой от първите мачове на Арсенал през сезон 2018/2019. Допълнителната награда включва още 2 двупосочни самолетни билета и една нощувка в Лондон. Ако печелившият не желае да се възползва от тази награда, ще му бъде предложена компенсация от €500 в брой.

Betfair си запазва всички права да измени или прекрати промоцията по всяко време. Също така компанията може да изключи конкретен участник, ако установи нерегламентирани действия или опити за участие с повече от един профил.


Нашето мнение

Краят на промоцията е някъде към края на големите първенства в Европа, така че до тогава може да натрупате нужните точки, за да бъдете сред участниците в играта, които ще спечелят награда. Бонусите си струват, както и допълнителната награда. Възможността е налице, така че ви препоръчваме да се възползвате от нея.

Експерт
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Крис специализира в букмейкърските анализи и следенето на новите тенденции в областта. Разполага с богат опит относно сайтовете за спортни залози. Автор е на редица ревюта, ръководства, стратегии за залози и други материали.

0 коментари за “Спечелете страхотни бонуси с новата игра на Betfair

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!