Швейцария се нуждаят от нещо в домакинството си на Испания – прогноза

Швейцария се нуждаят от нещо в домакинството си на Испания – прогноза

По всичко изглежда, че Испания и Германия ще се борят за първото място в своята група, като то ще бъде решено в прекия им мач помежду, който се пада и последен в груповата фаза. Към момента обаче Испания имат преднина от една точка, а за да запазят това си предимство тази вечер трябва да спечелят визитата си на Швейцария. В първата среща между двата тима Ла фурия се наложи с минималното 1:0 и сега спортният букмейкър Bet365 отново им дава предимство, макар че коефициентът им за успех никак не е нисък.

Проблеми за Испания в играта на чужд терен

Швейцария вече шест поредни срещи нямат записана победа, като това включва и четирите им сблъсъка в Лигата на Нациите, където обаче последно тимът стигна до равенство при визитата си на Германия, след зрелищното 3:3. Целта на тимът е да се спаси от последната позиция в групата, а това минава през задължителна точка или три в предстоящия им сблъсък. Испания допуснаха само една загуба в последните си 17 мача във всички надпревари, но пък поражението им беше в последния турнирен двубой. По-рано тази седмица тимът провери формата си с равенство срещу Нидерландия, а любопитното е, че това бе шесто поредно гостуване за Испания, в което те не успяват да стигнат до победата.

Залог за под 2.5 гола, под 4.5 картона и под 10.5 корнера

Напоследък мачовете на Испания далеч не са особено резултатни, като в цели пет от последните им шест двубоя е имало под 2.5 гола. Освен този залог обаче може да потърсите още и опцията за по-малко от 4.5 показани картона, което се е случвало в последните осем срещи на Испания и в пет от последните шест на Швейцария. В седем от последните осем двубоя на кръстоносците пък е имало и по-малко от 10.5 корнера.