The New Saints - Ludogorets Razgrad Прогноза

15 август 20:30
Прогноза: Ludogorets Razgrad да бие
Гледай на-живо сега!

ТНС и Лудогорец излизат в мач за престиж

Лига европа логоЛудогорец перфектно свършиха своята работа в първия си двубой срещу уелския ТНС, побеждавайки го с 5:0 и на практика предварително си осигури място в плейофите на Лига Европа. Предстоящото гостуване на българския шампион е за протокола, но въпреки това той отново е сочен от сайта за спортни залози PalmsBet като изявен фаворит за победата.

Възможни рокади в състава

В състава на Лудогорец няма толкова проблеми с отсъстващи играчи, но и в предстоящата среща това не е от особено значение. В нея Стойчо Стоев дори ще има възможност да експериментира, тъй като победата е желателна, но не на всяка цена. Що се отнася до ТНС, то едва ли в отбора има играч, който може да ги спаси от отпадане в турнира.

Залог за над 2.5 гола

Резултатът от първата среща е предпоставка за открита игра и от двата тима. ТНС няма какво да губят, а Лудогорец ще гонят победа за по-добър ранкинг на тима в Европа и допълнителни премии. Точно заради това, очакванията ни са срещата да предложи добра резултатност, като коефициентът в Bet365 за над 2.5 гола никак не е лош.

Никой не е очаквал чудеса от ТНС

Очаквано ТНС не направиха някакъв грандиозен фурор в Европа, след като първо бяха отстранени от Копенхаген в квалификациите за Шампионска лига, а сега ще се наложи да приключат бързо и участието си в Лига Европа. Това обаче беше добра загрявка за започващия само след няколко дни уелски шампионат, където амбициите на тима ще са далеч по-големи.

Лудогорец вече може да гледа към следващия кръг в турнира

За разлика от Уелс, в България първенството вече започна, като след пет изиграни мача Лудогорец е лидер, макар че в последните си две изиграни срещи стигнаха само до равенства срещу отборите на Локомотив Пловдив и ЦСКА. Тази година походът на тима в Шампионска Лига беше секнат рано от Ференцварош, но засега участието им в Лига Европа се движи безпроблемно.
Прогноза
Коефициентите подлежат на промяна!
Автор

Християн Цуцев

Основните отговорности на Християн включват писането на футболни прогнози за Бетенеми. Той отговаря за написването на качествени статии с новинарско съдържание, които могат да бъдат намерени на страниците на сайта.

0 мнения за ТНС и Лудогорец излизат в мач за престиж

Сподели мнение

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!