Tенис залози от Winbet

Видяно 149 пъти

Почитателите на тенис залаганията имат повод да тържествуват, тъй като Winbet им предоставя богат тенис раздел, където могат да дадат своите предвиждания за крайните победители от различни първенства и турнири. Тенисът заема важно място в залозите на букмейкъра, както ще се уверите и от високите ставки на коефициентите, на които можете да залагате в реално време. Не е пропусната и тенис секция със залагания на живо, за която ще стане дума по-долу.

В следващите редове ще ви посочим до какви тенис залози имате достъп, за да можете да реализирате вашите печалби. Ние знаем, че това е един от най-популярните спортове в световен мащаб и именно заради това отделихме специално внимание на предложенията в букмейкърския сайт на Уинбет. А сега нека не губим време, а да разгледаме предложенията.

Посетете тенис раздела на WINBET


Къде се намират разделът за тенис залози на Уинбет?

тенис раздел в winbet
Изглед от тенис раздела в winbet.bg

Разделът с Тенис залозите от Уинбет ще намерите в лявата лента на секция „Спорт”, която се извиква от главното меню намиращо се най-горе на главната страница. След като кликнете върху него пред вас ще се покажат турнирите, до които имате достъп. Изберете един от тях, за да видите кои са предстоящите срещи, на които можете да направите вашите залагания.

Срещу всеки от тенис мачовете има бутон за статистика, който да използвате при необходимост. От него ще научите как се представят дадени състезатели, какви са техните победи и загуби, както и всякакви други подробности. С едно натискане на мишката можете да промените турнира, за да видите какви са останалите тенис срещи в различни точки на света.


Кои са наличните тенис турнири в Winbet?

Прави чест на букмейкъра, че позволява на играчите да залагат на най-интересните турнири и тенис събития в световен мащаб. Тенисът преобладава в сайта, така че няма да ви е трудно да намерите събитието, от което се интересувате. Нека все пак разгледаме кои са наличните турнири, където да дадете своите прогнози за успехи на популярните тенисисти:

  1. УТА – известната женска тенис асоциация присъства в уебсайта на Уинбет.
  2. АТП – тук ще видите горещите тенис турнири от мъжката асоциация.
  3. Големият шлем – залагайте на всички известни турнири от тази верига.
  4. ITF сериите – десетки тенис събития с мъже и жени.
  5. Чалънджър – предоставят се всички турнири от серията, на които може да залагате.
  6. Хопман Къп – още един известен турнир, който се следи в сайта на Уинбет.
  7. Купа Дейвис – една от известните тенис надпревари специално за вас.
  8. Фед Къп – поредният турнир, на който ще се радвате в букмейкърския сайт.

Горе споменатите турнири включват мачове на сингли и двойки. Клиентите на Winbet могат да залагат и на двата вида събития. За всяка една тенис среща се предвиждат съответните коефициенти спрямо шансовете на определените състезатели за победа. Ако следите внимателно тенис турнирите, то със сигурност ще подобрите изгледите си за печалба.


Какви пазари за тенис се предлагат в Winbet?

тенис пазари в winbet
Преглед на наличните тенис пазари в сайта

Според тенис събитието се определя и броя на достъпните опции за залагане. За по-големите мъжки и женски турнири можете да избирате из множество пазари, с чиято помощ ще увеличите коефициентите на срещите. Стандартните пазари от сорта на точен резултат, краен победител в мача или в определен сет, хендикап и под/над броя геймове присъстват за повечето тенис срещи. Разбира се, има и още много възможности, сред които са общо гост, общо домакин, общ брой сетове и други. Всички тях ще видите, след като изберете събитието.

Колкото по-голяма сложност има даден пазар, толкова по-голяма сума може да приберете от залозите си. Естествено, трябва да внимавате, когато залагате, тъй като всички тези опции крият рискове от загуба. Ако обаче ви върви в познаването на тенис срещите, то при всички положения ще останете доволни от предложенията в сайта на хазартния оператор Уинбет.


Тенис на живо – какво ще открием в раздела?

тенис на живо в уинбет
Изглед от раздела с тенис на живо в Winbet

От Уинбет са се постарали да предложат на клиентите си достъп до тенис срещи в раздела „На живо”. Последният можете да извикате от главното меню на сайта, след което да се насочите в лявата част на екрана, и да изберете опцията Тенис. Постъпвайки по този начин ще видите изписани всички мачове, които се играят в момента, и на които може да залагате в реално време. На екрана ви ще се покаже графика с тенисистите, коефициентите и други подробности.

Най-интересното при тениса на живо, е динамичната промяна на стойностите на коефициентите. В случай, че бъдете прецизни в залаганията си, може да се сдобиете със солидни печалби. Всяка промяна на резултата ще се изписва в центъра на екрана, откъдето ще следите мачовете. И тук също не са забравени различните пазари и опции за залагане.

Така например можете да предвидите кой тенисист ще отбележи следващата точка или какъв ще бъде крайния изход от определен гейм. Достъпните пазари се намират точно под прозорчето, в което върви резултата към избраната от вас среща. Емоцията от живите тенис залози е доста голяма, и заради това отделихме тези минути на специалния раздел.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Tенис залози от Winbet

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!