Методи за теглене на пари от 1xbet

Видяно 166 пъти

Едно от най-сладките неща, които би могло да следва, след като сте направили онлайн залози, е тегленето на парични средства към вашата сметка. Разбира се, днешните букмейкъри като 1хбет предлагат различни методи за прибиране на печалбите, което е добре дошло за потребителите. В тази статия ще ви покажем как можете да изтеглите спечелените суми от сайта на руския букмейкър и кои са най-изгодните, бързи и лесни начини това да стане.

Посетете 1xbet


Как да изтегля печалбите си от 1xbet?

В случай, че имате спечелени пари и искате да си ги вземете, ще се наложи да преминете през процедурата по верификация на акаунта ви в системата. Това се налага, защото букмейкъра трябва да се увери, че именно вие сте човека, който стои зад дадения профил. Верификацията се извършва лесно чрез изпращане на сканирани лични документи по имейла на 1хБет.

теглене на средства в 1xbet
Изглед от менютот за теглене на пари от сметка в 1xbet

Самият начин на теглене е максимално опростен. За целта е нужно да влезете в сайта с име и парола и от личния си профил да селектирате опцията „Изтеглете от сметка”. В новата страница, която ще се отвори пред вас, са посочени всички възможни методи за изтегляне на сумите от сайта. Според избрания от играча метод сумата ще пристигне до него за определено време. Също така има и правило за минимална натупана сума, така че трябва да го спазите.


Какви методи за теглене предлага 1хБет?

Разполагате с 28 метода за теглене на печалби от акаунта ви. Тук е добре да напишем, че не дължите никакви такси за извършените преводи. Минималната сума, с която трябва да разполагате, за да изтеглите средствата е 3.00 български лева, освен ако букмейкърът не е упоменал друго. Ако не разполагате с толкова пари, то няма как да използвате наличните методи за изискване на печалбите по сметката ви. А сега ви предлагаме да се запознаете с възможностите за тегления представени от бранда:

  • Банкови карти – дебитни и кредитни карти VISA и MasterCard (мин. 39 лв.) и Entropay;
  • Електронни портмонета – Skrill, Epay, Perfect Money и Jeton Wallet;
  • Предплатени карти – PaysafeCard;
  • Платежни системи – Neteller, ecoPayz, Payeer;
  • Крипто валути – Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Dogecoin, Litecoin, Dash, Monero, Ethereum, ZCash, NEM, GameCredits, Bytecoin, Sibcoin, DigiByte, xGOx, BitShares, Ethereum Classic;
  • Игрови предмети – Прехвърляне в игралния акаунт – Steam;

Тегленето на печалби чрез дебитна или кредитна карта, може да отнеме от 1 до 7 работни дни. За всички останали методи преводът се извършва в разстояние от 15 минути. Това е най-важното, което да запомните при изискване на печалбите ви към вашите лични сметки.


Нашето мнение за тегленето в 1хБет

Тегленето на суми от 1хБет е лесно и дори забавно. На ваше разположение са над 20 метода, с чиято помощ да грабнете натрупаните ви парични награди. Букмейкърът се е погрижил за вашия комфорт, както си личи от всичко, което написахме в тази статия. Като цяло можем да похвалим руската компания за старанието да предложи толкова много начин за изтегляне на печалбите от сайта. Надяваме се да сме били полезни с информацията и ви желаем много успехи в хазартните игри.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Методи за теглене на пари от 1xbet

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!