Теглене от персонална сметка в Bet365

Видяно 329 пъти

Как да извършим теглене от сметката ни в Bet365?

В случай, че сте спечелили пари от спортни залози, казино или покер игри в сайта на Bet365, то със сигурност се питате как да ги изтеглите от виртуалната ви сметка, и да ги прехвърлите във ваша банкова сметка, кредитна/дебитна карта или електронен портфейл. Букмейкърът е предложил различни варианти за изтегляне на печалбите, които ще споменем по-долу.

Това, което трябва да знаете е, че достъпните методи за теглене, имат изисквания за натрупване на минимална сума. С други думи е нужно вашата печалба да бъде в определен размер, за да я изтеглите в собствената си сметка и да усвоите финансовите средства.


Какво трябва да сторим, за да изтеглим печалбите си?

 1. На първо време влезте в игралния си акаунт, с потребителското име и парола. Най-горе в дясно има поле за вход във вашия профил.
 2. Натиснете на него, за да видите падащото меню с опции, от което трябва да кликнете на „Клиенти”, за да се отвори нов диалогов прозорец, където са изброени възможностите за депозиране и теглене на пари в Бет365.
 3. В меню „Клиенти” изберете секция „Банка”, а след това натиснете върху подменю „Теглене” (вижте снимката по-долу). Там ще ви се отворят всички методи, чрез които може да изтеглите натрупаните до момента печалби, стига да сте направили предварителна верификация на акаунта. Начините за дърпане на пари към сметката ви са разнообразни, като ви се дава възможност да теглите пари в банкова карта, електронен портфейл или чрез банков превод.
 4. Селектирайте една от опциите и въведете сумата, която искате да изтеглите. Под графата „Сума за Теглене BGN” пише какъв е позволения от даден метод минимум за изтегляне по сметката ви. Ако нямате достатъчно спечелени пари, то няма как да си ги поискате, докато не натрупате сумата. Тук не бива да забравяме и задължителната верификация, която трябва да направите.

Вземете печалбата си от Bet365Как да верифицирам акаунта си, за да тегля пари от сметката си?

Верификацията на акаунт става лесно, стига да следвате стъпките, които ще посочим.

 1. Букмейкърът изисква да се идентифицирате, като му представите документ (лична карта, паспорт или шофьорска книжка), за да сравни данните с тези, които сте въвели при регистрацията на сметка в Bet365. Ако всичко съвпадне ще можете да теглите всички натрупани печалби.
 2. Идентификацията се извършва отново от меню „Клиенти”, където трябва да натиснете секцията „Вашата сметка”.
 3. Сега отидете на подменю „Идентификация”, за да се отвори прозорец, в който са изброени начините да верифицирате акаунта си (виж снимката). Клиентът решава дали да качи сканирани документи директно в уебсайта или да ги изпрати на имейл.

При положение, че сте изпълнили всички стъпки по идентификацията, няма да имате проблем с тегленето на средства. За допълнителни въпроси относно верификацията на акаунт може да се обърнете към поддръжката или да разгледате помощното меню, и да направите справка.


Кои са достъпните методи за теглене от Bet365?

Играчите решават дали ще теглят печалбите си чрез дебитна и кредитна карта, или ще използват електронните портфейли. Другият достъпен начин е банковия превод, който ще бъде извършен до няколко работни дни. По-долу публикуваме списък за всеки наличен метод за изтегляне на средства.

 • Дебитни и Кредитни карти
 • Skrill
 • Neteller
 • PayPal
 • Entropay
 • Paysafecard
 • BankWire
 • Чек

Обърнете внимание, че наличието на даден метод за изплащане може да варира от страната, в която се намирате, или от предпочитаната валута.


Какво мислим за тегленето на пари в Bet365?

Букмейкърът е дал достатъчно методи за разплащане с клиентите, така че последните могат да бъдат доволни. Разбира се, можеше да се прибавят и допълнителни опции, но на този етап това са предложенията. Като цяло не можем да бъдем разочаровани от гъвкавостта на тегленето на печалби, както и от сроковете за усвояване на всяка една спечелена сума.

Вход в Bet365

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Теглене от персонална сметка в Bet365

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!