Изтегляне на парични средства от Efbet

Видяно 849 пъти

Ако сте натрупали достатъчно средства в акаунта си в Ефбет, вероятно вече нямате търпение да се сдобиете с тях и да похарчите резултата от успешните си игри. Добрата новина е, че процедурата по теглене не е усложнена с излишни изисквания. В този текст ще се спрем именно на нея и ще разгледаме какво трябва да направите, за да дръпнете пари от профила си.

Посетете Ефбет


Верификация на личните данни

Първото и най-важно условие, за да изтеглите пари от сметката си в Efbet, е да сте извършили верификация на личните си данни. Процедурата звучи сложно, но всъщност няма нищо по-специфично, а и ще минете през нея само веднъж. За целта е необходимо просто да направите цветна снимка на личната си карта. Важно е да снимате и двете ѝ страни. Имайте предвид, че всички данни от документа ви трябва да са четими.

След като сте направили качествено заснемане, е нужно да изпратите файловете по имейла на букмейкъра – [email protected]. В subject-а на писмото запишете: „Верификация на данни към профил (потребителското ви име)“. В самия мейл запишете отново потребителското си име и кода за сигурност, който сте въвели при регистрацията на нов акаунт в Efbet.

От Ефбет се ангажират да обработят заявката ви в срок до пет работни дни. Процедурата е предвидена за ваша сигурност. Букмейкърът иска да се увери, че наистина сте пълнолетни, че не се представяте за трето лице и че всички данни, които сте въвели, са автентични.

Ако изпитвате някакви трудности с процеса по проверка на данните ви, не се колебайте, а се свържете с отдела за обслужване на клиенти, използвайки чата на живо.


Стъпки при теглене

След като вече сте доказали информацията от профила си и сте получили имейл и системно съобщение за потвърждение, може да преминете към теглене на средства. За целта трябва да отворите профилното си меню и да маркирате секцията „Депозити и Тегления“ и да изберете „Тегления“.

теглене на пари в ефбет
Изглед от секцията за извършване на тегления в Ефбет

Ако в нея ви посреща червен системен надпис, че заявката ви е отхвърлена, значи не сте приключили с процеса по верификация на данни.

Ако всичко е наред, ще видите няколко полета – с текущия ви баланс, с желаната сума за теглене и с предпочитания разплащателен метод. Необходимо е да изберете колко точно искате да дръпнете от акаунта си, както и къде да получите парите си. Имайте предвид, че системата ще е отбелязала като предпочитан метод начина, по който последно сте депозирали средства. Не се притеснявайте, може да го промените от падащото меню. Остава ви единствено да натиснете бутона за теглене и да очаквате своите средства.


Специфични условия

Бихме искали да ви запознаем с някои специфични условия, за да не останете изненадани при тегленето на средства от Ефбет. По принцип букмейкърът не начислява административни такси, но някои случаи правят изключение:

  • Efbet може да ви начисли административна такса върху процедурата по теглене, ако прибегнете до нея, преди да сте разиграли в пълен размер първоначалния депозит, с който сте захранили сметката си. Таксите ще покрият разходите, които компанията е имала не само при тегленето, но и при депозирането на средства от ваша страна.
  • Може да се сблъскате с такси и ако теглите печалба от спортен залог, направен при коефициент по-малък от 1,50.

Различните разплащателни методи, с които работи Ефбет, предлагат различни условия за обработка на вашата заявка. Систематизирахме ги за вас в отделна таблица:

Метод
Времетраене
Минимум за теглене
Такса
Забавяне
EasyPayВъзможно най-кратък срок30 лв.БезплатноВъзможно най-кратък срок
ecoPayzДо 24 часа15 евро или еквивалент в други валути3%3-5 часа
ePayДо 24 часа30 лв.Безплатно3 часа
SkrillДо 24 часа15 евро или еквивалент в други валути3%3 часа
NetellerДо 1 час15 евро или еквивалент в други валути3%3-5 часа
Банкова карта2-5 работни дни15 евро или еквивалент в други валутиБезплатно3 часа
Банков превод2 – 10 работни дни125 евро или еквивалент в други валути2 лв. за български банки2 дни или съответния брой неработни дни
Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Изтегляне на парични средства от Efbet

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!