Съвети за мобилни залози

Видяно 67 пъти

Какво е необходимо да знаем за онлайн залозите през мобилно устройство?

1.Удобно и лесно решение за всеки

Може и вече да сте чували за онлайн залозите и тяхната популярност, която нараства все повече и те станаха предпочитан начин за залагане. Следите редовно любимите си спортове и желаете да намерите лесен начин за залагане? Все не можете да отделите време да отидете до букмейкърски пункт?  Ние ще ви помогнем с този проблем. А знаехте ли досега, че можете да  залагате без да напускате своя дом по всяко време?

Ако спортните залози са едно от нещата, които обичате, но не винаги намирате времето, за да залагате, то помислете дали не е по-добре да пробвате късмета си със спортни залагания онлайн. Пробвали ли сте някога да залагате чрез онлайн залози? Скептични сте за това доколко те са успешни и практични? Чудите се дали си струват? Ако не сте убедени в тяхната сигурност или в това, че ще ви провърви, ние ще ви разубедим. Ще спестите време и ще получите много предимства, ако се насочите към тях. Търсите бързина, достъпност и мобилност? Вече всички водещи букмейкъри предлагат мобилни залози, било то през такава версия на своя сайт или различни апликации. Без значение дали сте начинаещи или по-напреднали, онлайн залозите са едно добро решение за всички фенове на спортното залагане като вас.

С онлайн букмейкърите вие залагате бързо и лесно, следите цялата информация (коефициенти и събития), която ви трябва и в същото време те ви предоставят експертни съвети и инструкции, с които можете да подобрите начина си на залагане. Много хора вече се убедиха в тяхната практичност, затова ако и вие направите този избор, няма да сгрешите. Още повече, че в днешно време имате шанса не просто да залагате онлайн, а до го правите дори чрез вашият смартфон. По този начин, само с налична интернет връзка и акаунт със средства при даден букмейкър, вие ще можете да правите своите залози, независимо къде се намирате и кое време е!

2. Как да си повишим шансовете за успех?

С онлайн залаганията имате шанса да направите депозит през ваше устройство по избор когато ви е удобно и където и да сте. Можете да направите своя залог онлайн през личен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет например. Ще се изненадате колко достъпно, бързо и лесно става залагането онлайн. Другото тяхно предимство е, че всички нови играчи получават добри първоначални бонуси, даващи им предимства. Бъдете внимателни относно това какви са изискванията за получаване на бонуса.

Като допълнителна помощ е и ръководството за начинаещи, което можете да откриете на сайта ни, за тези от вас, които искат да си обогатят знанията за залаганията. Гарантираме ви, че то е създадено от екип от хора, които са с богат опит в тази сфера. В него има различни теми, където можете да откриете термини от света на прогнозите и спортните събития, обяснени по ясен за разбиране начин, правила за залагане и полезни съвети. Включително и списъци с възможни залагания и интересните тенденции свързани с тази индустрия през последните години. След като го прочетете ще придобиете по-добра представа за правилата на залаганията.

Да направим разумния избор

Ако не сте залагали онлайн досега и сте начинаещи, можете да започнете да залагате като разгледате внимателно ревютата на водещите букмейкъри: Efbet, Sportingbet, Betfair, Bet365, които можете да откриете на спортен сайт като Betenemy. Нашият съвет към вас е да направите правилен избор на букмейкър, като се запознаете добре с условията на букитата и да проверите също така дали ви предлага опцията мобилни залози онлайн, макар че вече всички по-големи букмейкърски компании предлагат тази услуга под една или друга форма.

3. Как да започнем да залагаме?

За да започнете да залагате, първата стъпка е да си направите регистрация към избрания от вас букмейкър. Никога не е било по-лесно да получавате информация относно коефициенти и спортни прогнози. Онлайн букмейкърите ви дават повече независимост, защото с тях можете не само да залагате от където поискате, но и по всяко време.

Опцията за залагане чрез мобилен телефон е доста добра, защото така можете да имате лесен достъп до всички пазари, независимо къде се намирате. А онлайн букитата ви дават по-добри коефициенти, защото са базирани онлайн, и така разходите им се намаляват значително. Друга причина да ги изберете е и фактът, че доста голям брой специалисти се занимават със съставянето на коефициентите.

Как да си повишим шансовете за успех?

Мобилните залози са особено подходящ вариант за тези от вас, на които им се налага да пътуват често, тъй като с тях сте винаги в час с интересната за вас информация и големия брой съвети без значение дали пътувате, дали сте на почивка или просто чакате на опашка.

Цялата полезна информация на сайта е достъпна за вас благодарение на мобилните залагания. Всички мобилни апликации, предназначени за залагане чрез мобилно устройство, са безплатни и лесни за ползване и ви предоставят достъп до всички видове спортни залагания. Начинът за залагане с мобилни версии е много подобен на този чрез компютър. Необходимо ви е да имате само постоянна интернет връзка и да си изтеглите мобилното приложение на от страницата на букмейкърската ви къща.

Но дори да не желаете да изтегляте мобилна апликация на даден букмейкър, то може да се възползвате от мобилни залози онлайн чрез специалните мобилнии версии на букмейкъра, които се достъпват през браузъра на вашето устройство. Те също са много добра алтернатива, понеже не всеки букмейкър разполага с мобилни приложения, които да предложи на своите клиенти!

Опциите за залог при мобилните версии, почти не се различават от тези при пълната версия. Мобилните залагания имат и своите недостатъци. Например един от тях е, че определена апликация се нуждае от постоянно актуализиране, когато я използвате. Освен това, не всички букита предлагат от всички методи за разплащане при мобилните им апликации. И също така, не са налични всички пазари за мобилната версия при някои букмейкъри.

4. Възползвайте се от множество опции

Повечето букмейкъри предлагат опцията Кеш-аут. Тази функция е доста полезна, тъй като може да ви спаси в различни ситуации. Тя ви позволява да стопирате залога си преди неговия край и по този начин предотвратявате евентуалната загуба на дадена сума и така спасявате заложените от вас суми. Така сумата, която ще загубите ще бъде по-малка, отколкото ако оставите залога си активен и да загубите цялата си сума, която сте заложили. Добре е да знаете, че всяка такава опция при различните букмейкъри е различна. Можете да я използвате неограничен брой пъти. Добре е да знаете, че като всичко друго, тази функция също има своите недостатъци. В някои случаи не е ясно дали за дадено спортно събитие ще имате възможност за  тази опция в по-късен етап, и така могат да се объркат плановете ви. Обаче тази функция винаги е активна при по-големите лиги и първенства.

При мобилните залози опцията за предварително прекратяване също е налична и може да се използва. Тя е една от многото иновативни услуги, които онлайн букмейкърите предлагат.

Удобно и лесно решение за всеки

Друга прекрасна услуга, която ще намерите, когато залагате през вашето мобилно устройство са залозите на живо. Те се правят в реално време, докато събитието се случва. Може би повечето от вас са чували за тях, но нека отбележим, че когато залагате от мобилен телефон, имате възможността да направите залог по всяко време, което премахва пречката да търсите достъп до компютър или букмейкърски пункт!

При залозите на живо коефициентите се променят динамично, в зависимост от развоя на събитията, така че можете да направите страхотни печалби на залог, за който ще са ви нужни буквално броени секунди, ако разполагате с възможност за мобилен залог.

5. Разнообразявайте вашите залози

Вслушайте се в нашия съвет и не залагайте „на сляпо“, обмисляйте внимателно избора си и не се изкушавайте от големите суми. Желателно е също да залагате на спортове, с които сте добре запознати и следите отдавна. Освен това, можете да залагате на няколко спорта едновременно по ваш избор и разполагате с опцията да залагате на живо. Важното в случая е да съберете възможно най-много информация преди да направите своя залог.

Залагането по интернет ви предоставя добрата възможност да подобрите максимално тактиката си на залагане като се възползвате от нашия раздел със стратегии, с които да изненадате букмейкърите. Тези стратегии са уникални и създадени от специалисти с цел да ви бъдат полезни и да ви предложат по-добри и надеждни начини на залагане. Ако за първи път ще ползвате стратегии, съветваме ви да не залагате в началото големи суми, докато не откриете най-подходящата стратегия за вас. Те представляват определени схеми, подобряващи методите ви на залагане. При условие че отделите време и спазвате стриктно стратегията, която сте си избрали, и следите редовно спортните събития, високите шансове за печалба са ви гарантирани.

Напомняме ви, че те имат своите плюсове и минуси. Както ви казахме вече, техните плюсове са, че подобряват начина ви на залагане, за да печелите повече, и можете да сменяте стратегията си, когато някоя не работи за вас. Минусите при тях са, че не ви гарантират на 100% печалбата, и някои стратегии изискват стриктно следене на информацията от ваша страна.

Защо е добре да се възползваме от стратегии?

Защото така с тяхна помощ ние спазваме определени принципи при залаганията си и имаме по-висок шанс да си докараме добри суми. Стига да спазвате правилата на стратегията си и да сте информирани за спортните събития, успеха ви е гарантиран. Ако наистина искате да спечелите реални суми, а не просто да залагате необмислено, само за да компенсирате загубите си, желателно е да ползвате стратегия. Стратегиите са създадени специално за вас, за да ви покажат правилните пътища към успеха. За да е той по-близо до вас, правилният избор на стратегия е важен, защото по този начин вие ще допринесете за повишаването на вашите печалби.

Мобилни залози

6. С какво онлайн букмейкърите са по-добри?

Да залагате онлайн вече не е просто мода, а наложена тенденция сред сериозните залагащи! В уюта на вашият дом или където другаде ви е най-удобно, вие имате шанса да залагате на спортни събития или да играете различни казино и покер игри. Разбира се, понякога тръпката от залаганията и игрите в наземен пункт е доста по-голяма, но пък от гледна точка на шансовете, ви гарантираме, че при онлайн букмейкърите те съществуват в изобилие.

А дали има тръпка?

О, да! Просто когато познаете даден залог, например на живо, то тогава емоцията и радостта от печалбата ви ще бъде много голяма. Още повече, че печалбата ви веднага се начислява по вашата сметка. Не е нужно да чакате утрешния ден или определено време, за да се обработи вашият залог.

Друго голямо предимство на онлайн залаганията е факта, че повечето букмейкъри ви дават определени бонуси, които при някои са под формата на безплатни залози, а при други може да ги срещнете като сума пари. Независимо под каква форма са, бонусите биха били една страхотна възможност да спечелите реални пари, като залагате чрез тях. Тук е мястото да кажем, че зад бонусите стоят определени правила и условия, които добре трябва да познавате! Някои букмейкъри предлагат и специални бонус оферти, които са за хора, залагащи през мобилни устройства.

7. Защо да изберем мобилните залози?

Както може би сами се убедихте, мобилните залози са една прекрасна възможност, от която всеки любител и сериозен играч на онлайн пазарите за залози, трябва да се възползва. Мобилните залози онлайн ви дават гъвкавост на залозите! Те представляват страхотен шанс да натрупате печалби. Не е нужно постоянно да търсите достъп до компютър, понеже може спокойно да излезете навън и докато сте с приятели, да достъпите приложението на букмейкъра чрез вашия смартфон или таблет, за да направите вашият залог. Хубавото е, че след малко можете да проверите дали сте спечелили или да заложите отново!

Реално, мобилните залози ви позволяват да започнете от нулата. През вашият смартфон или таблет, можете да направите своята регистрация при букмейкъра, да изискате вашият бонус, както и да залагате на събитията, които букмейкърите предлагат със залози на живо или преди началото на мача.

Феновете на казино игрите също не трябва да се чувстват пренебрегнати, понеже и те могат да играят любимите си игри през мобилното си устройство. И така, след като сте започнали от самото начало, с поредица от залози ще достигате момента, в който ще пожелаете да изтеглите вашите печалби, а чрез мобилните услуги на букмейкърите, това не е трудна задача!

Методите на разплащане, които са на разположение са множество, така че избора е изцяло ваш. Всички тези предимства, които казахме за мобилните залагания са наистина впечатляващи. За да бъдем изцяло коректни трябва да споменем и техните недостатъци. Такива обаче много трудно можем да открием. Като единствен такъв можем да отчетем факта, че е възможно да загубите интернет връзка, ако сте свързани с обществена мрежа и по някаква причина връзката се разпадне. Но с бързината на мобилните интернет мрежи, то този недостатък се свежда до много незначителен. Така, че ако все още се колебаете, съветът ни е да погледнете сериозно към онлайн мобилните залози и да извлечете максималните ползи от тях!

8. Да направим разумния избор

Изберете добрия начин за залагане и изпробвайте залози онлайн. С тях вие имате постоянен и удобен достъп до изчерпателна и актуална информация, имате шанс да увеличите печалбите си и спестявате ценно време от ходенето до пункт на букмейкъри. Този метод работи във ваша полза и с тях вие имате пълна свобода и мобилност. И независимо от вашето местоположение или времето, вие винаги сте в час с информацията в мрежата и можете да залагате неограничено.

betenemy

0 коментари за “Съвети за мобилни залози

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!