Швейцария домакинства на Северна Ирландия, докосвайки класирането

квалификации за световно 2018Швейцария и Северна Ирландия оправдаха очакванията за завързано дерби, като първият сблъсък помежду им завърши с минимална победа за швейцарците. Това обаче е повече от добър резултат за тях, защото във втората среща именно те ще могат да се възползват от предимството на домакинството. Специалистите също им дават предимство, като в BetFair ще откриете един от най-високите коефициенти за тяхна победа.

Швейцария са безкомпромисни у дома

Швейцария продължават със страхотното си представяне, като победата им над Северна Ирландия бе десета от общо 11 изиграни мача през тези квалификации. Това беше и седми техен успех, в който те запазват мрежата си суха. У дома тимът е изключително убедителен, като е в серия от пет поредни победи, четири от които на нула и освен това успя да победи дори европейския шампион Португалия.

Северна Ирландия с минимални шансове за успех

Загубата за Северна Ирландия бе тяхна трета поредна през тези квалификации, но по-лошото е, че тя намали до минимум шансовете им за участие на световното първенство в Русия. Тимът показа, че играе трудно в гостуванията си, като от пет визити те спечелиха само два мача, но те бяха срещу аутсайдерите Азербайджан и Сан Марино. Очакванията ни са тимът отново да остане с празни ръце от мача, с което и да се лишат от Мондиала.

Прогноза: 1 

€100 за Спорт betfair iconВземете до 110лв efbet iconБонус 100лв. bet365 icon
Коефициент: 1.49Коефициент: 1.45Коефициент: 1.44
Автор

Християн Цуцев

Основните отговорности на Християн включват писането на футболни прогнози за Бетенеми. Той отговаря за написването на качествени статии с новинарско съдържание, които могат да бъдат намерени на страниците на сайта.

0 мнения за Швейцария домакинства на Северна Ирландия, докосвайки класирането

Сподели мнение

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!