Безгрешна Швейцария посреща изненадата Фарьорските острови

Християн Цуцев
Видяно 7 пъти

квалификации за световно 2018Срещата между Швейцария и Фарьорските острови на пръв поглед изглежда повече от предвидима. Това обаче може и да не е точно така, главно заради страхотното представяне на Фарьорските острови от началото на квалификационния цикъл. До този момент те успяха да запишат равенство срещу Унгария и да победят Латвия, при това като гост. Тези добри резултати към момента им отреждат четвърта позиция с равен брой точки с третия.

Отборът на Швейцария обаче изглежда твърде голяма хапка. До този момент те нямат грешна стъпка и с три победи, една от които над Португалия, сигурно застават на временната първа позиция в групата. Сега им предстои домакинство срещу, най-малкото, преодолим съперник, така че трите точки са задължителни и очаквани, но със сигурност няма място за подценяване на Фарьорските острови.

Прогноза: 1

Какви бонуси се налични за тази среща?

Bet365100лв. бонус | Efbet – 110 лв. нова сметка | Betfair – €30 за Спорт

Експерт
Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Безгрешна Швейцария посреща изненадата Фарьорските острови

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!