Франция ще затвърди първото си място в групата с победа над Швеция

Швеция срещу Франция се очертава като един от най-интересните квалификационни мачове този уикенд, не само заради класата на двата тима, а и заради това, че към момента те заемат първо и второ място в групата си. Единственото поражение за шведите от началото на кампанията бе нанесено именно от Петлите, но сега скандинавският тим ще има възможност да си върне, възползвайки се и от домакинството си в срещата.

Швеция все още нямат загуба у дома

Отбелязвайки десет гола в пет мача Швеция има същата голова разлика като предстоящия си съперник, но Франция ги води с три точки, които обаче могат да бъдат стопени още този уикенд. Швеция спечели последните си две домакинства по безапелационен начин, но те бяха срещу отборите на Беларус и България, а поне на теория Франция би трябвало да бъде по-сериозно предизвикателство.

Франция единствени в групата нямат загуба

Франция са фаворит за спечелването на първото място в група А, което единствено дава директно участие на предстоящия Мондиал. Петлите са единствените, които след преполовяването на мачовете в групата все още нямат допуснато поражение. Освен това, те са в серия от четири последователни победи, една от които именно над Швеция, както стана ясно. Статистиката също е в полза на Франция, които са спечелили три от последните си четири сблъсъка срещу този съперник.

Прогноза: 2

Актуални бонуси за мача:

Bet365100лв. бонус | Efbet – 110 лв. нова сметка | Betfair – €100 за Спорт

Автор

Християн Цуцев

Основните отговорности на Християн включват писането на футболни прогнози за Бетенеми. Той отговаря за написването на качествени статии с новинарско съдържание, които могат да бъдат намерени на страниците на сайта.

0 мнения за Франция ще затвърди първото си място в групата с победа над Швеция

Сподели мнение

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!