Швеция излиза за задължителни три точки срещу Беларус

Християн Цуцев
Видяно 28 пъти

квалификации за световно 2018 Събота е денят, в който ще се изиграят квалификационните срещи от първа група, където е и нашият тим. Вниманието тук обаче ще насочим към двубоя между Швеция и Беларус, които последно са се срещали през 2010 година и то в приятелска среща, като тогава с минимална победа се поздравяват скандинавците. Този път обаче мачът е с далеч по-голяма важност.

Швеция имат две победи от четири срещи

В група с Франция и Холандия, отборът на Швеция трябва да даде най-доброто от себе си, ако иска да се добере до някое от първите две места. Към момента те си делят втората позиция с Холандия, като и двата отбора имат реализирани две победи, равенство и загуба в четирите си изиграни мача до този момент. Шведите са по-класният тим от Беларус, а и домакинството е на тяхна страна, което прави победата им задължителна.

Беларус са спечелили една точка в четирите си мача

Беларус започнаха квалификациите с изненадващо равенство с водача Франция, но те не успяха да задържат инерцията и до този момент все още нямат записана победа в групата. Тимът дори не успя да измъкне три точки в домакинството си на Люксембург, които през половината от времето играха с човек по-малко. Така Беларус заемат предпоследното място с две точки и никакви шансове за класиране, което така или иначе беше малко вероятно.

Прогноза: 1

Актуални бонуси за мача:

Bet365100лв. бонус | Efbet – 110 лв. нова сметка | Betfair – €100 за Спорт

Християн Цуцев

Християн Цуцев (Автор)

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Швеция излиза за задължителни три точки срещу Беларус

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!