Левски не би трябвало да имат проблеми срещу Сутиеска

Левски успяха убедително да победят отбора на Сутиеска в първия си мач в турнира за Лига Европа, но това все още не им е подпечатало визите към втория кръг в надпреварата. Водещите букмейкъри обаче смятат отново Левски за фаворит, давайки им по-големи шансове за победа. Ако смятате, че това ще се случи, то в 1xBet ще намерите един от най-високите коефициенти за победа на гостите. Сините имат задачата да изиграят още един силен мач, в който обаче дори минимална загуба ще им позволи да отстранят Сутиеска.

Сутиеска все още имат шансове

Бъдете сигурни, че Сутиеска далеч няма да са отписали срещата реванш против Левски, като причината за това е именно попадението им на чужд терен, което при евентуална чиста победа с 2:0 би им осигурило класиране в следващата фаза. Ако допуснат гол обаче, задачата им става повече от трудна. Сутиеска е отборът, който трябва да атакува повече, което ще освободи пространства за сините. Важно ще е Левски да удържат на първоначалния домакински натиск.

Левски остават фаворит и на реванша

Макар че успя да надвие Сутиеска, отборът на Левски може да съжалява за изпуснатите още няколко възможности за попадения, както и от допуснатия гол в собствената врата, който ще държи живи надеждите на черногорския тим. Левски обаче показаха, че притежават по-класния състав и не би трябвало да имат проблеми на реванша, ако разбира се, не подценят срещата.

Прогноза: 2

Актуални бонуси за мача:

Bet365100лв. бонус | Efbet – 110 лв. нова сметка | Betfair – €100 за Спорт

Левски не би трябвало да имат проблеми срещу Сутиеска
Рейтинг 4.0 от 1 мнения

Напишете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *