Суарес призовава Лаутаро да не идва в Барселона

Видяно 42 пъти

Преминаването на Лаутаро Мартинес от Интер в Барселона е може би най-обсъждания евентуален трансфер. Все още обаче няма официална договорка, така че той остава под въпрос. Интересно мнение по темата сподели Луис Суарес, чието място би било силно застрашено, ако Мартинес акoстира в Каталуния.

В интервю за La Gazzetta dello Sport уругвайския голмайстор сподели, че ако беше на мястото на нападателя на Интер, не би се присъединил към Барселона, не и на този етап. Според него, Мартинес все още е твърде млад и има достатъчно време да търси нови предизвикателства в бъдеще. Ако обаче Меси го повика, трудно ще може да му откаже.

Суарес изтъква и че младият аржентинец няма как да бъде толкова популярен в Испания, спрямо това колко е в Интер. Това би могло да се сметне и като намек, че той често ще остава и на пейката. Уругваецът завършва с директно обръщение към Лаутаро: „Искам да му дам някакъв съвет – Остани там където си“.

От своя страна Мартинес все още не споделя нищо публично, като преди няколко дни той стартира тренировки с отбора на Интер.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Суарес призовава Лаутаро да не идва в Барселона

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!