Успешни стратегии за залагане в Betfair – реални примери

Съдържание
  1. За Betfair
  2. Ползи от стратегиите
  3. Стратегии за залагане в Betfair
  4. Обобщение
Betfair успешни стратегии за залози
За играчи, залагащи от територията на Република България

Уважаеми фенове на залозите в Betfair,
имайте предвид, че операторът няма лиценз за извършване на хазартни дейности в страната ни. Поради тази причина вие няма да можете да поставяте залози от какъвто и да било тип. В случай, че рестрикцията към Betfair отпадне, екипът на Betenemy ще се погрижи за това да ви информира. До тогава, не забравяйте, че тази забрана важи в пълна сила за всички играчи.

Относно Betfair

В началото операторът става известен със своята спортна борса, в която играчите имат възможност да посочват коефициентите, които те пожелаят, както и да правят наддавания срещу останалите играчи, които залагат там. Определено това се хареса на потребителите и малко по-късно беше пусната и спорна секция, която е стандартна и предлага много добри коефициенти. Освен това бонус промоциите на Betfair са друго, с което букмейкърът успява да привлече феновете на онлайн залозите към своята платформа. И така от 2000 година насам, компанията продължава да жъне успехи и да се затвърждава като един от предпочитаните в сферата.


С какво са полезни стратегиите?

Не може да се отрече, че все още върлува погрешното схващане, че онлайн залозите са въпрос на добър късмет. Истината обаче е доста по-различна от това. Ако попитате играч, който е натрупал солиден опит в тази област, той неминуемо ще ви каже, че късметът е важен в определени ситуации, но това, което ще ви изтласка към дългосрочен успех са различните стратегии за онлайн залози, които можете да прилагате. Разбира се, изисква се определен опит и инвестирано време, но те със сигурност ще ви се отплатят подобаващо във времето. Именно затова, трябва да експериментирате, докато не намерите подходящите за вас методи, които работят безотказно. За целта ще ви помогнем, като ви представим няколко примерни стратегии, които да изпробвате докато извършвате залог в сайта на букмейкъра Бетфеър.


Успешни стратегии за залози в Betfair

Стратегия за затваряне на залог, посредством използването на кеш аут

Избирайки частичен или цял кеш аут, вие можете да намалите своите загуби. За да знаете кои са игрите, за които можете да изпробвате тази опция, ще трябва да посетите едноимения раздел „Cash Out“, който е позициониран в главното меню на сайта на букмейкъра.

Отваряйки го, пред вас ще се покаже списък с налични игри на различни типове спорт, сред които:

  • футбол
  • тенис
  • баскетбол
  • електронни спортове
  • американски футбол

След като сте вече сигурни, че за избраното от вас събитие е налична опцията е време да проследите внимателно развоя на срещата. Ако виждате, че прогнозите ви не се сбъдват, то е време да прибегнете към използването на тази функция, която ще спаси определена част от заложените от вас финансови средства.

Още по-хубавото е, че разполагате и с двата типа затваряне на залог, а именно – частичен и пълен. При първия можете да затворите залога си и да получите една част от заложената сума, а другата да я оставите, за да видите края на срещата. При пълния кеш аут, обаче, директно прекратявате залога и по този начин същност успявате да предпазите и паричните средства, които сте поставили.

Важно е да споменем, че може да бъде срещнат още и като stop less, cash out+, затваряне на залог и други. Всички те обаче са наименования на една и съща функция.

Стратегия за залог, направен в спортна борса

Говорейки за това, че една от силните страни на букейкъра е спорната борса, няма как да не засегнем стратегия, която е посветена именно на нея.

За да достигнете до нея, просто посетете официалния сайт на Бетфеър, където над главното меню ще видите две опции – за „Спорт“ и „Спортна борса“. Избирайки втората, ще бъдете отпратени към раздел „Exchange“, където ви очакват разнообразие от спортове, сред които американски футбол, баскетбол, бейзбол, бокс, крикет, дартс, футбол, голф, конни надбягвания, хокей на лед, моторни спортове, ръгби, снукър, тенис, специални залози и още много други.

Тъй като коефициентите в борсата са завишени, можете да си позволите да направите залог срещу определена среща. Макар и с по-занижен коефициент, ако виждате, че даден играч не е в добра форма, можете да заложите срещу него и да си осигурите печалба. Рискът ви е сведен до минимум, а в същото време си осигурявате и почти гарантирана победа.

Стратегия за залози от спортен тип

Спортните залози са с най-висока популярност сред онлайн залагащите. Не случайно Бетфеър предлага едни от топ дисциплините като футбол, тенис, баскетбол, волейбол, ММА и други.

Нека вземем за пример футбола. При него можете да подреждате срещите по състезание или график. Що се отнася до коефициентите, можете да избирате из между „над/под 1,5 гола“, „над/под 2,5 гола“, „над/под 3,5 гола“, „и двата отбора да отбележат“, „двоен шанс“ и други.

Някои от срещите могат да се гледат и на живо. Това ще го разберете, в случай, че имате иконка, изглеждаща като часовник, който е активен и отброява време.

Когато става дума за залози на спорт, добре е да определите къде е вашата сила – в събитията на живо, или стандартните. Друг важен детайл, който да вземете под внимание, са последните новини, които могат да бъдат публикувани преди старта на срещата. В повечето случаи спортните сайтове се стремят да дадат прогнози за дадена среща и това как ще се стече тя. Други пък дават информация и за предлаганите коефициенти на едни от топ букмейкърите. Следете тези подробности, за да се информирате своевременно и да направите залога си по възможно най-добрия начин. И още, статистиката от последните резултати, която се предлага в някои букмейкърски сайтове за онлайн залози е също много полезна, тъй като ви дава синтезирана информация, която да ви помогне докато анализирате двата отбора, които ще се изправят един срещу друг.


Заключение

Използването на стратегии е ключово и спомага при поставянето на спортни залози. В сайта на Бетфеър можете да изпробвате всяка една от нашите три стратегии, които описахме по-горе. Спряхме се както на спорт, така и на спортната борса, защото те са ключови за оператора и се заслужава да опитате.