Гуардиола: Стърлинг е един от най-добрите играчи, който съм водил

Видяно 63 пъти

Тази неделя ни очаква голямото дерби между отборите на Манчестър Сити и Ливърпул. В интервю за Тhe Guardian мениджърът на Гражданите, Гуардиола бе попитан, дали Стърлинг ще бъде в титулярния състав за срещата, а специалистът отговори следното:

„Той отново ще бъде в състава. Ще има момент, в който ще му бъде дадена почивка, но той е толкова важен за нас, че няма как да пропусне тази среща. Стърлинг е изключителен играч, а със своята издръжливост играе на пълни обороти през цялото време. Той е един от най-фантастичните играчи, които някога съм имал възможност да ръководя.

Той е по-добър играч, отколкото когато пристигна, изключителен е. Сигурен съм в неговия манталитет и желание да печели и да се подобрява. Той заслужава да постигне много. Иска ми се след три, четири, пет години той да бъде много, много по-добър играч, отколкото е днес.

Ще бъде ли един от най-добрите в света, ако продължи да се подобрява? Моят съвет е да не мисли за това. Няма смисъл. Просто трябва да се наслаждава на живота, фокусът му и съдбата ще покажат какъв ще стане като играч.“

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Гуардиола: Стърлинг е един от най-добрите играчи, който съм водил

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!