Раздел „Статистика“ от Winbet

раздел статистика в Winbet

Всички добри сайтове за спортни залагания притежават статистически раздел, в който да получите информация за класирания, отбори, играчи и други. Winbet не прави разлика и също предлага статистика за различните спортни събития, които ще откриете в онлайн платформата. Справките, които може да направите, са много полезни за вашите залози, защото от тях ще разберете как се представят спортните тимове и състезатели, за да поставите точния знак.

Посетете Winbet


Къде се намира раздел Статистика в Уинбет?

бутон статистика за съответни спортове в Уинбет
Изглед от бутона за статистика, разположен срещу всеки съответен спорт в сайта на Winbet

Разделът „Статистика“ в Уинбет е достъпен, след като изберете дадения спорт и срещу мачовете, които са изброени в центъра на екрана, се намира специален бутон (виж снимката). За съжаление букмейкъра не е обособил друго индивидуален линк, от който можете да видите статистическата информация, но пък няма нищо трудно в това да натиснете горе посочения бутон. Пред вас ще се появят справки за конкретното събитие, но чрез навигацията имате възможност да потърсите сведения и за други спортни събития и състезания в уебсайта.


До каква информация имаме достъп?

информация за спортно събитие в сайта на Уинбет
Изглед от страницата с информация за съответно спортно събитие в winbet.bg

Веднага след натискането на бутона за статистическа информация срещу дадено събитие ще се покаже отделен прозорец, в който се сравнява представянето на отборите или състезателите. В проценти се отчита формата на участниците, а в отделни графи се изписва броя на победите, изиграните мачове, броя голове и много други полезни неща свързания с конкретния мач.

За да смените дадената среща може да кликнете върху линка „Начална страница“, който се намира в горния ляв ъгъл на прозореца в раздел „Статистика“. По този начин ще се покажат всички възможни, за които съществуват статистически справки в уебсайта на букмейкъра.


Какви опции се предлагат в раздел „Статистика“?

опции в раздел статистика
Преглед на наличните опции в раздел „Статистика“

Потребителите могат да разчитат на няколко опции в раздела за статистика. Всяка една от тях носи определена информация, която може да бъде използвана за спортните онлайн залози. Нека разгледаме поотделно какви са възможностите, от които можете да избирате в раздела:

  • Head to Head – сравнение на силите и представянето на различни отбори и играчи;
  • Програма – в нея ще видите резултати от изминали мачове и предстоящите срещи;
  • Таблици – общи класирания и индивидуални таблици за първенства и турнири;
  • Отбори – справка за отборите, състоянието им и други любопитни неща;
  • Архив – данни за предишни мачове, резултати и класиране на различните отбори;

Каква платформа за статистика използва Уинбет?

Уинбет използва онлайн платформата на SportRadar, за да ви предложи достоверни данни. Компанията следи на живо стотици спортни събития и изготвя прецизни сведения за представянето на отборите и играчите в световен мащаб. Операторът предоставя статистическа информация и за други известни букмейкърски, така че може да му се гласува пълно доверие. Ако искате може да заредите в браузъра си адреса на компанията – https://s5.sir.sportradar.com/betinaction/bg


Нашето мнение за раздел статистика на Уинбет

Няма съмнение, че това е един наистина полезен раздел в букмейкърския сайт на Уинбет. Разбира се, хазартният оператор можеше да сложи директен линк, с чиято помощ да видите по-бързо нужните данни, но за сметка на това са направили удобен бутон, който се появява срещу по-голямата част от спортовете. При всички положения един добър сайт, трябва да притежава статистически справки, за да можете да подобрите вашите спортни залагания.

Напишете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *