Раздел „Статистика“ от Winbet

Видяно 182 пъти

Всички добри сайтове за спортни залагания притежават статистически раздел, в който да получите информация за класирания, отбори, играчи и други. Winbet не прави разлика и също предлага статистика за различните спортни събития, които ще откриете в онлайн платформата. Справките, които може да направите, са много полезни за вашите залози, защото от тях ще разберете как се представят спортните тимове и състезатели, за да поставите точния знак.

Посетете Winbet


Къде се намира раздел Статистика в Уинбет?

бутон статистика за съответни спортове в Уинбет
Изглед от бутона за статистика, разположен срещу всеки съответен спорт в сайта на Winbet

Разделът „Статистика“ в Уинбет е достъпен, след като изберете дадения спорт и срещу мачовете, които са изброени в центъра на екрана, се намира специален бутон (виж снимката). За съжаление букмейкъра не е обособил друго индивидуален линк, от който можете да видите статистическата информация, но пък няма нищо трудно в това да натиснете горе посочения бутон. Пред вас ще се появят справки за конкретното събитие, но чрез навигацията имате възможност да потърсите сведения и за други спортни събития и състезания в уебсайта.


До каква информация имаме достъп?

информация за спортно събитие в сайта на Уинбет
Изглед от страницата с информация за съответно спортно събитие в winbet.bg

Веднага след натискането на бутона за статистическа информация срещу дадено събитие ще се покаже отделен прозорец, в който се сравнява представянето на отборите или състезателите. В проценти се отчита формата на участниците, а в отделни графи се изписва броя на победите, изиграните мачове, броя голове и много други полезни неща свързания с конкретния мач.

За да смените дадената среща може да кликнете върху линка „Начална страница“, който се намира в горния ляв ъгъл на прозореца в раздел „Статистика“. По този начин ще се покажат всички възможни, за които съществуват статистически справки в уебсайта на букмейкъра.


Какви опции се предлагат в раздел „Статистика“?

опции в раздел статистика
Преглед на наличните опции в раздел „Статистика“

Потребителите могат да разчитат на няколко опции в раздела за статистика. Всяка една от тях носи определена информация, която може да бъде използвана за спортните онлайн залози. Нека разгледаме поотделно какви са възможностите, от които можете да избирате в раздела:

  • Head to Head – сравнение на силите и представянето на различни отбори и играчи;
  • Програма – в нея ще видите резултати от изминали мачове и предстоящите срещи;
  • Таблици – общи класирания и индивидуални таблици за първенства и турнири;
  • Отбори – справка за отборите, състоянието им и други любопитни неща;
  • Архив – данни за предишни мачове, резултати и класиране на различните отбори;

Каква платформа за статистика използва Уинбет?

Уинбет използва онлайн платформата на SportRadar, за да ви предложи достоверни данни. Компанията следи на живо стотици спортни събития и изготвя прецизни сведения за представянето на отборите и играчите в световен мащаб. Операторът предоставя статистическа информация и за други известни букмейкърски, така че може да му се гласува пълно доверие. Ако искате може да заредите в браузъра си адреса на компанията – https://s5.sir.sportradar.com/betinaction/bg


Нашето мнение за раздел статистика на Уинбет

Няма съмнение, че това е един наистина полезен раздел в букмейкърския сайт на Уинбет. Разбира се, хазартният оператор можеше да сложи директен линк, с чиято помощ да видите по-бързо нужните данни, но за сметка на това са направили удобен бутон, който се появява срещу по-голямата част от спортовете. При всички положения един добър сайт, трябва да притежава статистически справки, за да можете да подобрите вашите спортни залагания.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Раздел „Статистика“ от Winbet

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!