Bet365 статистика – каква информация ни дава?

Видяно 262 пъти

Интродукция

Тези от вас, които обичат да залагат на спорт, със сигурност имат изградена стратегия, чрез която прогнозират различните събития. Много често анализите на залагащите се базират на новини свързани с отборите и състезателите, амбициите на треньорите, класирането и не на последно място статистиката. Потребителите на сайта на Bet365 имат достъп до раздел Статистика, където ще открият интересни данни за спортните тимове и отделни играчи.

Разгледайте раздела


По какъв начин да видим статистиката в Бет365?

Всеки регистриран потребител в уебсайта на Бет365 може да открие раздел Статистика бързо и лесно. За да го направите първо влезте с потребителското си име и парола, а след това просто кликнете върху бутона за статистика, който се намира малко под вашия профил. Така ще се появи основния екран за статистически данни, откъдето да почерпите ценна информация.

Ако натиснете върху този бутон ще се отвори прозорец, в който може да търсите статистики за вашия любим спорт. В първоначалния прозорец, ще се появи информация за футбол, но от лявото меню на екрана ви можете да промените спорта в реално време. Имате възможност да изберете отбор или мач, за да видите всичко най-интересно около него. На ваше разположение са опциите: таблици, състезатели, отбори, Head to Head, статистика и програма.

Другият лесен начин за достъп до раздел Статистика, е като отидете най-долу на основната страница в сайта на Бет365 и изберете връзка към въпросния раздел. Потребителите могат да избират между два варианта, а именно статистика за футбол, и статистика за спорт. Натискайки върху една от тези възможности пред вас ще се появи екран със статистическата информация.


За кои спортни събития се предлага статистика?

Bet365 предлага статистически справки за по-голямата част от дисциплините в спортния раздел. Клиентите могат да видят информация за футбол, баскетбол, тенис, хокей на лед, волейбол, ръгби и други. Добрата новина тук е, че не са пренебрегнати и по-неизвестните спортове, така например можете да получите статистика за футзал, хокей на трева, и дори за плажен волейбол. По този начин ще можете да правите по-добри и успешни прогнози.

За да видите пълния списък със спортове, влезте в раздел Статистика и разгледайте лявото меню на страницата. Имате опция за търсене на определен спорт, така че просто го напишете в съответната графа, и той ще се яви пред очите ви. За ваше удобство се предлага да изберете конкретен шампионат и/или турнир, за да видите какви са данните за отборите и играчите.


Какви са опциите за разглеждане на статистиките?

Както споменахме и по-горе в статията, потребителите могат да се възползват от няколко интересни опции за преглед на статистиките. От горната лента в раздела ще може да навигирате според вашите желания и критерии. Нека все пак нека ви представим отделните опции, за да се ориентирате по-бързо в системата, и да знаете коя връзка, за какво е предназначена:

  1. Таблици – потребителите виждат подробни таблици с класирането на отбори и играчи в дадени шампионати. Те също така получават и допълнителна информация за точки, голова разлика и други подробности, които ще намерите в раздела;
  2. Състезатели – букмейкърът ви информира за всички състезатели, така че да разполагате с достатъчно данни за тяхното представяне и бъдещо развитие;
  3. Отбори – тук получавате детайлна информация за различните състави и играчи. Ще можете да разберете как се представят, в каква форма са и какви са техните резултати до момента;
  4. Head to Head – в този раздел ще получите информация за директните двубои. Вижте кои отбори се изправят един срещу друг и преценете какви са шансовете им за победа;
  5. Статистика – обобщена информация за конкретен шампионат и за представянето на отборите в него. В секцията ще видите кои са фаворитите и аутсайдерите в първенството;
  6. Програма – пълна програма за мачовете по дати. Ако се интересуват, кога ще играе вашия любим отбор, то тук със сигурност ще откриете отговор на въпроса.
  7. Архив – секцията ви дава справка за представянето на отбори и състезатели в минали сезони. По този начин, ще си припомните кой за какво се бори, и какви са му амбициите.

Как Бет365 ни дава тези статистики?

Букмейкърът е свързан с онлайн системата на оператора Betradar, който се грижи за съставяне на подробни спортни статистики. Компанията предоставя както статистическа информация, така и резултати на живо, за да можете да сте в час за всичко случващо се с отборите и играчите от различни точки на света. Информация е 100% проверена, така че не би трябвало да я поставяте под съмнение. Ако все пак решите направете справка, за да установите правдоподобността на изнесените данни за спортните събития в Европа и останалия свят.


Какво е мнението ни за раздел Статистика в Bet365?

Разбира се, че ние сме настроени позитивно относно статистическите данни в букмейкърския сайт. Благодарение на тях ще знаем какво е състоянието на отборите и играчите, а също и ще проследим развитието на всички горещи първенства и турнири в световен мащаб. С помощта на тези данни можем да съставим по-конкретни и аналитични прогнози, които могат да доведат до добри печалби от спортните залози.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Bet365 статистика – каква информация ни дава?

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!