Спортни резултати от Bet365

Мария Костадинова
Видяно 71 пъти

Клиентите на Бет365, които залагат на различни спортове в едноименния уебсайт, могат да следят резултатите от състезанията на живо или да преглеждат как са свършили срещите от изминали кръгове. Това е възможно чрез раздела Спортни Резултати, който букмейкъра е поставил специално за всички свои играчи, а и въобще за любителите на спорта като цяло.

Благодарение на раздела с резултати, спортните фенове ще знаят за всичко, което се случва с отборите и играчите, на които залагат. Естествено, не е нужно да бъдете активен играч в системата на букмейкъра, за да може да разгледате тази интересна секция. Най-хубавото е, че всеки, който посети сайта на Bet365, ще има достъп до резултатите от сега и преди.

Разгледайте раздела


Къде да намерим раздел Спортни Резултати в Bet365?

Разделът за спортни резултати се намира най-долу на началната страница в букмейкърския сайт. Той включва две секции, като едната ви предоставя резултати на живо, а другата показва резултатите от вече свършили спортни събития. С един клик на мишката определяте дали искате да видите как се развиват срещите към актуалния момент или по-стари резултати.


Резултати на живо

В тази секция ще гледате развоя на мачовете на живо. В нея се следят резултатите от вече започнали мачове, но освен цифровото изражение за събитията, ще може да разгледате статистики, съставите на отборите, детайли за срещите и още много други неща. Пълната информация, която Бет365 дава ще бъде много полезна за извършването на вашите залози.

Срещу всяка спортна среща присъстват иконки (виж снимката), които ви въвеждат в самото събитие. Потребителите могат да добавят даден мач във фиша си, или да го премахнат от екрана. Редом с това те виждат коефициентите, първенството и турнира, към които принадлежат двубоите. Всичко се намира лесно и е максимално достъпно за посетителите.

В подраздела „Резултати на живо” може да видите и кои срещи още не са започнали. За тях е поставен точен час и коефициенти, за да се ориентирате какво да очаквате. Малко по-късно можете отново да се върнете в раздела с резултати, и да видите как протича даденият мач.


Резултати от отминали събития

В другия подраздел „Резултати”, ще имате възможността да направите справка относно резултати от вече приключили спортни събития. Архивът с резултати е много богат, а потребителите на сайта могат да определят за кой спорт и за какъв минал период от време да видят как се завършили срещите.

Освен това можете да търсите по определени критерии като например: отбор, първенство и бъдещи. Имате и меню с бързо търсене, което да използвате, за да откриете резултатите от най-популярните първенства за конкретни спорове.

В случай, че изберете дадено първенство или турнир, ще видите всички резултати от минали срещи. Клиентите на Бет365 определят дали искат да видят резултати от последните 24 часа, 48 часа или от по-стара дата, която трябва да посочат от специално предвидената за това графа.


Какво ни дава разделът Спортни Резултати?

Спортните резултати в Бет365 са най-добрия начин да се информирате за спортните събития по света и у нас. Вместо да отваряте отделни сайтове, за да следите този или онзи резултат, то тук всичко това е предоставено накуп. Полезните опции, които придружават резултатите, като статистика, детайли за мачовете, състави и прочие са още една причина да обърнете внимание на този атрактивен и много полезен раздел. Нашето мнение е, че операторът е вложил свежа мисъл, когато е поставил и тази опция в сайта.

Експерт
Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Спортни резултати от Bet365

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!